Marketing jun 04, 2018 - 373 Views

BMW otkriva detalje novog roudstera

Njemački proizvođač objavio je fotografije i video nove generacije modela Z4. Na snimku je prikazana najpotentnija verzija ovog automobila, M40i.

BMW privodi kraju pripreme za lansiranje novog roudstera Z4, koji prolazi kroz završnu fazu testiranja, prije nego što zablista na nekom od sljedećih velikih svjetskih auto-salona.

Kompanija obećava da će Z4 za 2019. biti "čistokrvni roudster", sa dugom haubom, kratkim prepustima karoserije preko točkova i niskim težištem, dok će sklopivi krov ovoga puta biti od platna.

Na fotografijama se vidi najsnažnija verzija - Z4 M40i. Ispod maskirne folije nazire se agresivan prednji dio automobila, dok se pozadi zapažaju dva simetrično postavljena trapezoidna izduva, mali spojler na završetku poklopca prtljažnika i i tanka, izdužena stop svjetla.

BMW nije precizirao specifikacije pogonske jedinice koja će se ugrađivati u M40i, ali je saopšteno da je u pitanju novi šestocilindarski motor.

Pretpostavlja se da je u pitanju 3.0 litarski agregat koji proizvodi oko 385 ks.

Najmoćniji Z4 biće opremljen spuštenim sportskim oslanjanjem i elektronski kontrolisanim amortizerima.

BMW je najavio i da će ovaj automobil imati visokoperformansne kočnice kao i zaključavanje zadnjeg diferencijala

Proizvođač i dalje drži u tajnosti datum premijere, a očekuje se da će zvanične fotografije i tehnički detalji biti objavljeni tokom ljeta, dok bi prava premijera trebalo da se održi na sajmu automobila u Parizu, početkom oktobra.

(b92.net)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top