Dijana apr 13, 2017 - 6770 Views

Open razonoda za sve Featured

Ovo proljeće sa sobom je donijelo, pored sunca i buđenja prirode, i mnoštvo zanimljivih  HYPERLINK "http://www.mtel.ba/open-pocetna" Open novosti.  

Kombinacija fiksne telefonije, najboljeg interneta sa još većim brzinama, digitalne televizije i mobilne telefonije sa nikad boljim bonusima, jednostavno mora postati dijelom vaše svakodnevice.

Ono što je sigurno najviše obradovalo sve postojeće ali i buduće korisnike m:tel Open usluga, su šest dugoočekivanih Sport Klub kanala, ali i ništa manje atraktivnih šest Arenasport kanala i to sve u osnovnom Open IPTV paketu, bez dodatnog plaćanja.

Kako bi ste upotpunili ugođaj svakog sportskog događaja predlažemo vam i neki od odličnih televizora iz m:tel ponude koje možete nabaviti i na rate, a kupovinu će vam dodatno olakšati  HYPERLINK "http://www.mtel.ba/single-article/3842" poklon bon u iznosu i do 100 KM (u zavisnosti od odabranog Open IPTV paketa). Poklon bon za kupovinu televizora  možete iskoristiti  do  kraja aprila 2017.godine  


Ukoliko ste zadovoljni  postojećim televizorom, predlažemo vam da odaberete popust na cijenu mjesečne pretplate i na osnovu toga dobijete  HYPERLINK "http://www.mtel.ba/single-article/3842" poklon bon u vrijednosti i do 180 KM, takođe u zavisnosti od odabranog Open paketa. Ovu ponudu možete iskoristiti do kraja maja 2017. godine.

Pored svega nabrojanog, Open je uveo još neke  HYPERLINK "http://www.mtel.ba/single-article/3909" novosti u svoju ponudu. 

Od sada u Open IPTV ponudi možete, pored postojećih Pickbox, HBO, Open i AXN videoteka, pronaći i Minimax videoteku  sa najgledanijim crtanim filmovima i serijama,  koja će obradovati kako vas, tako i najmlađe članove vaše porodice. 

Tu su još i dodatni Open IPTV RTRS paket, zatim dodatni HBO Premium i HBO Premium HD paketi koji objedinjuju sve HBO i Cinemax kanale i koji će u vaše domove donijeti najgledanije svjetske serije i najaktuelnije svjetske premijere. 

Iskoristite ove proljetne ponude i uvjerite se zašto je uz Open zabava zagarantovana!

Za više informacija posjetite stranicu  HYPERLINK "http://www.open.mtel.ba" open.mtel.ba ili pozovite kontakt centar putem broja 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top