Dario jun 12, 2018 - 435 Views

Novi bizarni trend DRIPING Featured

Američki tinejdžeri su, izgleda, našli još jedan način da se igraju s živcima svojih roditelja. Najnoviji bizarni trend navodno je "driping", curenje nikotinskih sadržina direktno na užarene spirale električne cigarete, čime nastaju gusti oblaci nikotinske pare, piše Njujork Tajms.

Istraživanje uglednog univerziteta Jejl, sprovedeno na srednjoškolcima iz Konektikata sugeriše kako je "driping" neverovatno popularan. Njime nastaje dim boljeg ukusa koji sadrži snažniji osećaj u grlu. Mežu tinejdžerima koji koriste elektronske cigarete otprilike četvrtina je priznala da su modifikovali cigarete da "dripuju".

Studija je sprovedena na 7.045 učenika puši od čega 1.874 koristi elektronske cigarete. Od ovog broja, samo 282 je priznalo da koriste tehniku "driping". Neki proizvođači su već namirisali trend, a na tržištu su se pojavile cigarete s otvorenim spiralama, pa korisnici mogu da nakapaju tečnost bez da rastavljaju cigaretu.

- Dobićete bolji ukus i osećaj pušenja. U poređenju sa standardnim elektronskim cigaretama, to je otprilike kao da upoređujete Prius i Korvetu - kaže Blejk Braun, stručnjak.

 

Tagged under

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top