Super User nov 26, 2016 - 2801 Views

Tuzla bogatija za još jednu dm prodavnicu

Nova lokacija ugodne kupovine  

Otvorenje nove dm prodavnice obilježila brojna iznenađenja za sve kupce te uručenje donacije predstavnicima Stonoteniskog kluba „Kreka” Tuzla i Udruženju građana „Korak po korak”.

Tuzla, 15.11.2016. - Tuzla je bogatija za još jednu dm prodavnicu koja je zvanično otvorena u petak, 11.11. na adresi Mitra Trifunovića 2 u novoizgrađenom Bingo City Centru.

U skladu sa najvišim dm standardima, nova prodavnica na ukupnoj površini od 432 m², moderno je uređena te nudi ugodan ambijent za kupovinu, kao i bogat asortiman proizvoda za ljepotu, zdravu ishranu, bebe, domaćinstvo i kućne ljubimce.

Otvorenje nove prodavnice su obilježila brojna iznenađenja koja je kompanija dm priredila za kupce. Osim kupovine po sniženim cijenama i poklonima uz svaku kupovinu, brojni kupci su učestvovali u kolu sreće te osvajali super nagrade.

Također, otvorenje prodavnice obilježila je i donacija predstavnicima Stonoteniskog kluba „Kreka” Tuzla i Udruženju građana „Korak po korak”, ukupne vrijednosti 3.000 KM.

Navedene donacije u ime dm-a je uručila regionalna menadžerica Lejla Andrić, koja je ovom prilikom izjavila: „Sretna sam što je od danas dm zastupljen s četiri prodavnice u Tuzli te tako i naša ponuda proizvoda dostupnija građanima Tuzle. Također, drago mi je što smo prilikom otvorenja uručili donaciju Stonoteniskom klubu Krekaza obnovu rasvjete u stonoteniskoj sali. Drugom donacijom Udruženju građana Korak po korak pružamo podršku mladim korisnicima ovog Udruženja u izradi platnenih cekera i poticanju javnosti da koriste trajne cekere umjesto plastičnih vrećica.”

Obje donacije uručene su nositeljima projekata koji su prijavljeni na inicijativu dm {ZAJEDNO} za bolje sutrate dodatno podržani uz deset prvobitno odabranih čija je realizacija u toku.

 Sve kupce u novootvorenoj dm prodavnici do 13.11. očekuje -15% na ukupnu kupovinu. Osim toga, svoju sreću mogu okušati i u nagradnoj igri do 18.11. te osvojiti vrijedne nagrade: mašinu za pranje i sušenje veša, multimikser kao i 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM. 

Radno vrijeme dm prodavnice u Bingo City Center u Tuzli je od ponedjeljka do nedjelje, u periodu od 9:00 do 21:00 sat.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

 

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za deset godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 500 zaposlenika i 63 prodavnice u 37 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2015/16. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 124 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 12.500 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Saopštenja za javnost na raspolaganju su Vam na www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/, a arhiva fotografija nawww.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/slike_za_press/.

Za više informacija molimo Vas kontaktirajte:

Alma Efendić, menadžer Marketinga, dm drogerie markt d.o.o.

Tel: 033/778 300, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Emira Ćatović, PR Manager, agencija Via Media d.o.o.

Tel: 033/720 020, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top