Aleksandra okt 11, 2021 - 3740 Views

Kladionica Meridian – NAJVEĆE KVOTE: HRVATSKA 2.60, TURSKA 2.34! Featured

Kladionica Meridian – NAJVEĆE KVOTE: HRVATSKA 2.60, TURSKA 2.34!

Sportska kladionica Meridian obara sve rekorde. MeridianBet nudi najveće kvote na planeti za utakmice kvalifikacija.

Prethodna sedmica pokazala se kao prava goleada reprezentativnog fudbala, tako da i danas ne očekujemo ništa manji intenzitet uzbuđenja.

A, da uzbuđenje prevaziđe vrhunac, pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja obara sve rekorden. MeridianBet nudi najveće kvote na planeti za sve utakmica fudbalskih kvalifikacija.

Sve što je potrebno jeste samo registrovani meridianbet nalog, a ukoliko to do sad niste uradili, vi ste u instant profitu. Svi novoregistrovani danas dobijaju na poklon 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 BESPLATNIH SPINOVA ZA ONLINE KAZINO.

HRVATSKA – SLOVAČKA

Viceprvaci svijeta realno su glavni favoriti za prvo mjesto u grupi, ali danas to još jednom moraju dokazati u utakmici protiv Slovačke. Najveća svjetska imena fudbala igraju u sastavu Hrvatske reprezentacije, a kuriozitet današnje utakmice jeste da se igra u Osijeku na stadionu „Gradski vrt“. Trenutno imaju isti broj bodova kao i Rusija ( 16 ), tako da provjereno znamo da od prve sekunde svi idu u napad i na što više golova. Utakmica počinje od 20.45h, a selektor Dalić sigurno ima „slatke“ muke, jer njegovo sastav je apsolutni favorit.

Pobjeda Hrvatske i 3+ – 2.60!

Latvija – Turska

Nakon vikend utakmica, Turska i dalje nastavlja svoj borbu za prolaz na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Nizozemska i Norveška su najozbiljnije prepreke, ali ipak „stepenica po stepenicu“, jer danas igraju u gostima protiv reprezentacije Latvije na „Daugavas“ stadionu u Rigi. Posljednja utakmica ove dvije reprezentacije, bila je pravi spektakt. Šest golova u Istambulu i rezultat 3:3, niko nije očekivao, pogotovo nakon vodstva od 3:1 domaćina, ali fudbal je baš zato „najvažnija sporedna stvar na svijetu“. Ko sve danas očekuje pobjedu Turske, sigurno igra najveću kvotu na planeti – POBJEDA TURSKE I 3+ – 2.34!

Utakmice kvalifikacija koje imaju najveće kvote i najveći broj odigranih tiketa:

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top