zeljko jun 05, 2017 - 1529 Views

3 stvari kojima frajeri ne mogu odoljeti

Nemojte misliti da je sve u izgledu jer su frajerima puno važnije neke druge stvari...

 

Energija koju zračite. Istraživanja pokazuju da se ne zaljubljujemo u osobu, nego u način na koji se osjećamo kada smo u društvu te osobe. Drugim riječima, možeš biti najbolja osoba na svijetu, ali ako je u tvom društvu dosadno, nećeš imati puno sreće kada je riječ o privlačenju muškaraca.

Razumijevanje njihovog humora. Svatko voli osobu uz koju se može nasmijati, ali humor ne funkcionira jednako kod žena i muškaraca. Osim što se smijemo drugačijim stvarima, drugačije percipiramo humor kada je u pitanju privlačnost. Žene vole muškarca uz kojeg se mogu dobro nasmijati, muškarci imaju isti osjećaj kad su u pitanju žene, ali kada je riječ o muškom rodu, stvari funkcioniraju malo drugačije - muškarci vole smiješne žene, ali još više vole žene koje se smiju njihovim forama.

Snažni stavovi o svemu. Žene koje se slažu sa svime što kaže muškarac privlače slabiće i muškarce koji ne prihvaćaju kritiku - kada je u pitanju seksipil i privlačnost, pravi muškarci vole one žene koje imaju osobnost i vlastito mišljenje koje se nužno ne poklapa s njihovim

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top