zeljko dec 23, 2017 - 6421 Views

COCA COLA kamion upotpunio čaroliju Zimzograda Featured

Coca Cola kamion koji smo do sada mogli vidjeti samo u reklamama, posjetio je Zimzograd na Trgu Krajine u Banjaluci u četvrtak, i obradovao male i velike posjetioce. Svi koji su došli u Zimzograd uživali su u fotografisanju sa Deda Mrazom, vilenjacima, a dobili su i poklone ove kompanije, koji su upotpunili ovaj praznični period.

„Zaista nam je čast i zadovoljstvo što smo bili u prilici da obradujemo posjetioce Zimzograda i da im pružimo jedinstvenu prazničnu čaroliju. Coca Cola je ponosni prijatelj Zimzograda i želimo svake godine pružiti nove sadržaje i iznenađenja za sve naše posjetioce. Coca Cola kao svjetski brend pružio je sjajnu uspomenu svima onima koji su se fotografisali pored kamiona, sa Deda Mrazom, ali i u posebnim foto kornerima. Nastavljamo da širimo pozitivni praznični duh i narednih dana u našem Zimzogradu i podsjećamo sve zainteresovane da Zimzograd traje do 2. januara, te ako već do sada nisu bili u prilici da ga posjete, onda je ovo jedinstvena prilika da dođu u ovaj čarobni grad“, rekao je Marko Šiniković, portparol Zimzograda.

Šiniković je naveo da posjetioci svakodnevno mogu uživati u muzičkom programu Zimzograda od 17 časova, a u subotu 23. decembra u 12 časova završava se Fanta meet up sa Janom Dačović, koja je regionalna zvijezda YouTube-a.

Zimzograd traje do 2. januara 2018. godine, a organozatori ove manifastecije su agencija MINT i Turistička organizacija Banja Luka. Partner ovog projekta je Grad Banja Luka.

 

 

Kontakt za medije:

Marko Šiniković

Portparol Zimzograda

Tel: 051 228 060

Mob: 066 627 570

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Vidimo se u Zimzogradu – čarolija se nastavlja.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top