zeljko jun 19, 2017 - 532 Views

X-Men: Dark Phoenix potvrđen redatelj i povratak glumaca

X-Men filmska franšiza je pronašla redatelja koji će ih prevoditi u daljnjim filmovima.

Simon Kinberg je potvrđen kao redatelj X-Men: Dark Phoenix za 20th Century Fox. Kinberg je bio scenarist i producent na raznim X-Men filmovima, kao što su X-Men: The Last Stand, X-Men: First Class, X-Men: Days of Future Past, Deadpool, X-Men: Apocalypse i Logan, kao i novim filmovima New Mutants i Deadpool 2. Ovo će mu biti prvi redateljski projekt.

FOX je potvrdio i da će se zvijezde X-Men: Apocalypse vratiti za film X-Men: Dark Phoenix. To uključuje Jennifer Lawrence kao Raven/Mystique, Michael Fassbender kao Erik Lensherr/Magneto, James McAvoy kao Charles Xavier/Professor X, Nicholas Hoult kao Henry “Hank” McCoy/Beast, Alexandra Shipp kao Ororo Munroe/Storm, Sophie Turner kao Jean Grey, Tye Sheridan kao Scott Summers/Cyclops i Kodi Smit-McPhee kao Kurt Wagner/Nightcrawler.

Jessica Chastain je u pregovorima za ulogu Lilandre, Majestrix carstva Shi’ar, jednih od najvećih političkih i vojnih snaga u Marvelovom svemiru.

X-Men: Dark Phoenix će biti direktni nastavak na film X-Men: Apocalypse. Film će se odvijati u 1990 i inspiriran je “The Dark Phoenix Saga,” najpopularnijom X-Men pričom svih vremena.

Fox je već jednom pokušao adaptirati “The Dark Phoenix Saga” u filmu X-Men: The Last Stand. Nažalost ljubitelji X-Mena nisu dobro prihvatili taj, pokušaj mada ga ja smatram sasvim solidnim.

 

IYVOR: svijetfilma.eu

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top