Dario jul 01, 2018 - 1253 Views

Kritika i publika predlažu glumce za tajnog agenta 007 Featured

Uprkos spekulacijama, britanski glumac Danijel Krejg će glumiti u novom filmu o Džejmsu Bondu, ali vjerovatno da će to biti njegova posljednja uloga tajnog agenta.

 

Od kada je Danijel Krejg u oktobru 2015. godine izrazio sumnju o njegovom daljem učestvovanju u nastavku franšize o Džejmsu Bondu, veliki broj glumaca je bio povezivan s ulogom tajnog agenta 007.

Ipak, Krejg nije odustao od angažovanja, te je dvije godine kasnije pristao da snima kultni film koji bi trebalo da režira britanski reditelj Deni Bojl.

Tako je britanski glumac potvrdio da će peti i posljednji put imati ulogu Džejmsa Bonda, a još nije odlučeno ko će ga zamijeniti.

Ipak, u medijima se oglasio bivši glumac Bonda, Pirs Brosnan, te je predložio glumca koji bi mogao da zamijeni Krejga kada on konačno bude odlučio da odustane od ove uloge. Riječ je o Tomu Hardiju, zvijezdi serije "Taboo" i filma "Mad Max: Fury Road".

"Mislim da bi Tom Hardi mogao da bude dobar Bond. Volio bih da ga vidim u toj ulozi", rekao je Pirs Brosnan i dodao da je ovoj franšizi potreban glumac koji će biti drugačiji od prethodnih tajnih agenata.

"Potreban je glumac koji može da 'promrda' film - to je ono što čini Bonda", dodao je Brosnan.

Međutim, Tom Hardi nije jedini glumac koji bi mogao uskočiti u ulogu čuvenog tajnog agenta 007.

Britanac Džejson Stetam je takođe jedan od izbora produkcije ovog filma, a sam glumac je ranije izjavio da bi sa zadovoljstvom odigrao ovu čuvenu ulogu.

"Da li bih to mogao da uradim? Naravno da bih. Da li je Danijel Krejg dobar Bond? Naravno da jeste. Ja bih napravio pristojnu ulogu, ali bih bio potpuno drugačiji od njegovog Bonda", rekao je Stetam.

Glumac Klajv Oven je takođe neko za koga publika misli da bi trebalo da uskoči u ulogu Bonda. Ovaj glumac je i ranije bio jedan od izbora za ulogu tajnog agenta, prije nego što je Danijel Krejg uskočio.

"Lako je odbiti ulogu koju vam niko nije još ponudio", rekao je tada Oven.

Publika i kritika ističu da su sve opcije kod odabira novog Bonda otvorene, pa je tako moguće da će biti i žena, a jedna od glumica koja bi mogla tumačiti lik Džejn Bond je Emilija Klark, ali i Džon Bojega.

Nakon što Danijel Krejg odigra posljednji put čuvenog agenta 007, produkcija ove franšize će objaviti ko će biti naredni Džejms Bond.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top