Dario nov 24, 2018 - 143 Views

Šta su sve glumci preživjeli zbog uloga Featured

Nakon što dobiju ulogu, glumci mnogo vremena provode pripremajući se za novi projekat, ali neki od njih spremni su i na korak više od konkurencije. Od ekstremnih dijeta do fanatičnog vježbanja određene vještine, ovo su neke od najluđih stvari koje su glumci radili za uloge.


Mlada glumica (29), koja u predstojećoj drami "The Favourite" glumi sluškinju Abigejl, za svoju ulogu morala je da nosi korset, a nošenje istog dugo vremena zaista je uticalo na njeno tijelo. "Žene su tako živjele toliko dugo, što u vama može probuditi saosjećanje za to razdoblje i ono kroz šta su prolazile", rekla je glumica tokom nedavnog gostovanja u emisiji kod Grejama Nortona.

Ema Stoun u filmu "The Favourite" (2018)

"Prvih mjesec dana nisam mogla da dišem i tada bih udisala mentol, zbog čega bi pomislila da sam na otvorenom i mogla sam da prodišem na tren", nastavila je. "Nakon mjesec dana, svi moji organi su se pomjerili. Bilo je odvratno i, ako ne morate da nosite korset, nemojte", zaključila je glumica.

Kristijan Bejl u "Nestajanju" (The Machinist, 2004)

Bejl je skinuo više od 25 kilograma za ulogu Trevora, osobe koja pati od nesanice, u hit filmu iz 2004. godine. U razgovoru za Gardijan ranije ove godine glumac je pripremu za tu ulogu nazvao "sjajnim iskustvom".

"Kad ste tako mršavi da jedva idete stepenicama, kao da ste napustili svoje tijelo... To je najzen stanje u kojem sam bio u životu", priznao je.

"Dva sata spavanja, čitanje knjige 10 sati bez prestanka... Nevjerovatno. Niste mogli da me izbacite iz takta", izjavio je glumac.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top