Marketing jul 26, 2018 - 6431 Views

NLP radionica: Kako prevazići svaki prigovor u prodaji? Featured

NLP Centar BiH organizuje besplatnu NLP radionicu „Kako prevazići svaki prigovor u prodaji?” koja će se održati u petak, 27. jula, u prostorijama Saobraćajnog fakulteta u Doboju, sa početkom u 18 časova. Peđa Jovanović, NLP Master Trener, govoriće o tome kako da efektivno upravljate primjedbama klijenata koristeći NLP tehnike.

Da li znaš koliko puta dnevno “prodaješ” nešto? Bilo da prodaješ proizvod, predstavljaš svoju ideju menadžeru, prezentuješ projekat investitorima ili želiš da naučiš kako da uspješno odgovoriš na svaku primjedbu klijenta.

U svakom pregovaranju, prodaji ili poslovnom sastanku, postoji jedna prepreka koja ozbiljno može ugroziti postizanje uspješnog dogovora – PRIGOVOR sagovornika. Prigovori su, gotovo, izvjesnost. Čak i kupci koji su zainteresovani i motivisani za kupovinu imaju prigovore. Problem nije u prigovorima, već u neadekvatnoj reakciji na iste.

Nakon što prodavac čuje primjedbu ili prigovor kupca, najčešće se dešavaju dva scenarija – on nastavlja da vrši pritisak na klijenta ili se povlači. Postoje mnogo bolji načini komunikacije koji će voditi uspješnijoj prodaji i dugoročnoj saradnji.

Više stotina ljudi iz Beograda i Banjaluke imalo je priliku da bude dio ove radionice, a po prvi put građani Doboja imaće priliku da slušaju o najefektivnijim tehnikama za upravljanje primjedbama klijenata u prodaji.

Na NLP radionici imaćete priliku da se kroz praktične i interaktivne vježbe upoznate sa najboljim i najefikasnijim tehnikama za uspješniju prodaju.

Ulaz je besplatan.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i prijavite se putem kontakt telefona +387 (0)65 396 463 i e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Više informacija možete pronaći putem zvaničnog websajta http://www.nlpcentar.ba ili zvanične facebook stranice NLP Centra BiH.

Tagged under

Related items

NLP radionica: Kako prevazići svaki prigovor u prodaji?
Gadafijev skupoceni automobil se prodaje jul 26, 2018 - 6431 Views
NLP radionica: Kako prevazići svaki prigovor u prodaji?
Francuzi prodaju 1.500 dvoraca jul 26, 2018 - 6431 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top