Marketing feb 17, 2021 - 28 Views

Ko su muškarci koji najčešće plaćaju za seks Featured

Za nekoga je plaćanje intimnosti sa ženom ispod časti, dok drugi to ne kriju, ali koji su to muškarci koji najčešće plaćaju za seks?

Nedavne studije su pokazale da posao prostitucije ne izumire jer uvijek ima nove klijente, koji su najčešće poslovno uspješni muškarci starosti od 25 do 34 godina.

Rezultultati istraživanja pokazali su da je u proteklih pet godina 3,6 odsto muškaraca koristilo usluge prostitutki, dok je svaki deveti to učinio barem jednom u životu.

Anonimno istraživanje obuhvatilo je preko 6.000 muškaraca od kojih je najviše uspješnih poslovnih ljudi od 25 do 34 godina koji nemaju stalnu partnerku.

“Ovi rezultati razbijaju predrasudu o tome kako usluge prostitutki najčešće koriste stariji i usamljeni muškarci, već prije mlađi koji su generalno skloni riskantnom ponašanju, poput prekomjernog unosa alkohola i korišćenja droge”, rekao je autor studije dr Ket Merser.

Osim toga, istraživanje je pokazalo da muškarci koji su plaćali za seks imaju dvostruko veći rizik da zarade neku polnu bolest. Isto tako, rezultati su pokazali da ti muškarci tokom života u prosjeku uglavnom imaju oko 32 seksualne partnerke.  (telegraf)

Tagged under

Related items

Ko su muškarci koji najčešće plaćaju za seks
Seks poze koje umanjuju stres feb 17, 2021 - 28 Views
Ko su muškarci koji najčešće plaćaju za seks
Da li znate zašto muškarci obož feb 17, 2021 - 28 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top