MERIDIAN ČASTI SA UKUPNO 100 KM BONUSA!

MERIDIAN ČASTI SA UKUPNO 100 KM BONUSA!
Reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak veče kreće svoj put u Ligi nacija protiv Italije u Firenci, a tim povodom Meridianbet organizuje giveaway u kojem časti sa 100 KM bonusa.
Iako je Italija favorit na papiru, „Zmajevi“ Dušana Bajevića ne idu sa bijelom zastavom na Apenine, pa ostaje da se vidi mogu li Džeko i družina da ugroze „Azure“.
Pet osoba koje zaprate Facebook stranicu MeridianSportBH portala i pogode tačan rezultat utakmice Italija-Bosna i Hercegovina u komentaru objave na navedenoj Facebook stranici, ući će u konkurenciju za osvajanje bonusa od 20 KM.
One osobe koje ne ispune oba uslova (prognoza rezultata i praćenje FB stranice) neće ući u konkurenciju za bonus.
Ukoliko više od pet osoba pogodi tačan rezultat i zaprati stranicu @meridiansportbh, putem aplikacije namepicker.net, izvućićemo pet srećnih dobitnika, a imena će biti objavljenja na našoj FB stranici odmah po završetku utakmice Italija-Bosna i Hercegovina. Bonusi će srećnim dobitnicima biti uplaćeni dan kasnije.
Svakako, nemojte propustiti odličnu ponudu u MeridianBetu za sve utakmice Lige nacija.
 

COCA COLA kamion upotpunio čaroliju Zimzograda

Coca Cola kamion koji smo do sada mogli vidjeti samo u reklamama, posjetio je Zimzograd na Trgu Krajine u Banjaluci u četvrtak, i obradovao male i velike posjetioce. Svi koji su došli u Zimzograd uživali su u fotografisanju sa Deda Mrazom, vilenjacima, a dobili su i poklone ove kompanije, koji su upotpunili ovaj praznični period.

„Zaista nam je čast i zadovoljstvo što smo bili u prilici da obradujemo posjetioce Zimzograda i da im pružimo jedinstvenu prazničnu čaroliju. Coca Cola je ponosni prijatelj Zimzograda i želimo svake godine pružiti nove sadržaje i iznenađenja za sve naše posjetioce. Coca Cola kao svjetski brend pružio je sjajnu uspomenu svima onima koji su se fotografisali pored kamiona, sa Deda Mrazom, ali i u posebnim foto kornerima. Nastavljamo da širimo pozitivni praznični duh i narednih dana u našem Zimzogradu i podsjećamo sve zainteresovane da Zimzograd traje do 2. januara, te ako već do sada nisu bili u prilici da ga posjete, onda je ovo jedinstvena prilika da dođu u ovaj čarobni grad“, rekao je Marko Šiniković, portparol Zimzograda.

Šiniković je naveo da posjetioci svakodnevno mogu uživati u muzičkom programu Zimzograda od 17 časova, a u subotu 23. decembra u 12 časova završava se Fanta meet up sa Janom Dačović, koja je regionalna zvijezda YouTube-a.

Zimzograd traje do 2. januara 2018. godine, a organozatori ove manifastecije su agencija MINT i Turistička organizacija Banja Luka. Partner ovog projekta je Grad Banja Luka.

 

 

Kontakt za medije:

Marko Šiniković

Portparol Zimzograda

Tel: 051 228 060

Mob: 066 627 570

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Vidimo se u Zimzogradu – čarolija se nastavlja.

Iskoristi m:tel praznične ponude!

Dani pred praznike su pravo vrijeme da za svoje dobre odluke dobiješ i poklon. Jedna od ponuda koja može donijeti poklon do čak 200 KM, odnosi se na sve one koji su korisnici prepaid tarife m:tel-a duže od šest mjeseci, a odluče se pridružiti velikoj postpaid porodici ove kompanije.

Ukoliko do kraja ove godine pređeš na pretplatu, zaključiš ugovor na 24 mjeseca za neku od Moj Mix tarifa, m:tel te nagrađuje novčanim iznosom na Addiko Visa poklon kartici. Postani korisnik postpaid tarife Moj Mix Standardili Net i očekuje te iznos od 150 KM, a ukoliko si više za tarifu Moj Mix Extra, možeš dobiti čak 200 KM na Addiko Visa poklon kartici.

Dobijeni iznos možeš potrošiti gdje i kako god želiš, na poklone sebi ili nekoj dragoj osobi. Svi prelaze na pretplatu, pređi i ti!

Za više informacija pozovi 0800 50 000 ili posjeti m:tel prodajno mjesto.

 

m:tel – imate prijatelje!

Učenici iz BiH predstavili energetski efikasne projekte

Najboljim projektom u kategoriji osnovnih škola proglašen je Radijator sa ventilatorom”, učenika OŠ Musa Ćazim Ćatić, Sarajevo, dok je u kategoriji srednjih škola za najbolji projekat proglašen Pretvaranje kinetičke energije u električnu pomoću piezoelektričnog efekta”, učenika Franjevačka klasična gimnazija, Visoko

U Sarajevu je održana prezentacija radova finalista školskog takmičenja „Lajk za naučnu ekipu”, koje se organizovalo u sklopu projekta „Zeleni ekonomski razvoj” koji implementira UNDP uz finansijsku podršku Vlade Švedske, Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH i Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske. Više od 40 školskih ekipa iz cijele BiH je prijavilo svoje naučne radove iz energetske efikasnosti i obnovljih izvora energije,  a stručni žiri je odabrao sedam finalista.

U super finalne odabrani su učenici IV osnovne škole, Mostar, OŠ Musa Ćazim Ćatić, Sarajevo i OŠ Zmaj Jova Jovanović, Banja Luka. Finalisti iz srednjih škola su KŠC Don Bosco, Žepče, Franjevačka klasična gimnazija, Visoko, Srednja škola Nikola Tesla, Brod i Srednja mašinska tehnička škola, Sarajevo.

Projekat „Radijator sa ventilatorom”, učenika OŠ Musa Ćazim Ćatić, Sarajevo, proglašen je najboljim u kategoriji osnovnih škola, dok je u kategoriji srednjih škola za najbolji projekat proglašen „Pretvaranje kinetičke energije u električnu pomoću piezoelektričnog efekta”, učenika Franjevačka klasična gimnazija, Visoko.

Naša ideja za ovo takmičenje su ventilatori koje smo montirali zajedno sa radijatorima. To poboljšava cirkulaciju zraka unutar prostorije i tako smo brže zagrijali učionicu. Veoma sam sretan zbog prvog mjesta zato što potvrđuje naš trud koji smo uložili u ovaj projekatizjavio je Dino Aganović, učenik OŠ Musa Ćazim Ćatić, Sarajevo.

Svojim energetski efikasnim projektima učenici su pokazali pametna rješenja i ideje za efikasniju upotrebu energije i zaštitu okoliša.

Naš projekat radi na principu tako što se kvarcne ploče postavljaju na površine kuda se kreću učenici. Samim tim, kretanjem se stvara kinetička energija, koju skladištimo u kondenzatorima, te pomoću električnog grijača zagrijavamo i koristimo kao toplu vodu unatar našeg internata. Sretan sam zbog prvog mjesta jer smo time pokazali da hemija nije toliki bauk kakvim se čini” – izjavio je Petar Tuka, Franjevačka klasična gimnazija, Visoko.

Nagrade pobjedničkim ekipama uručili su Nj.E. Sezin Sinanoglu, rezidentna predstavnica, UNDP BiH i Nj.E. Anders Hagelberg, ambasador, Ambasada Švedske u BiH.

Tom prilikom, NJ.E. Anders Hagelberg izjavio je: ”Kao ambasador Švedske izuzetno mi je zadovoljstvo što prisustvujem današnjoj dodjeli nagrada. Riječ je o okolišu, o energetskoj efikasnosti i angažmanu mladih ljudi za našu budućnost. Energetska efikasnost i drugi instrumenti koji se koriste kako bi se zaštitio naš okoliš jeste nešto što je obavezno. Svi moramo dati sve od sebe kako bismo osigurali vlastitu budućnost. Zapravo su oni izazovi koji se tiču okoliša i našeg odnosa prema njemu neki od ključnih u našoj budućnosti.”

Takmičenje „Lajk za naučnu ekipu” samo je jedna od brojnih aktivnosti projekta „Zeleni ekonomski razvoj”, koja ima za cilj da javnosti, prvenstveno mladima, ukaže na značaj energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. U brojnim bh. gradovima u sklopu projekta održani su edukativni i zabavni događaji koje je posjetilo preko 57.000 učesnika.

”Bosna i Hercegovina nema baš veoma dobar učinak kad je riječ o energetskoj efikasnosti i odnosu prema potrošnji energije. Naime, kad pogledate prosjeke učešća energetske efikasnosti isto tako i potrošnju energije u državama EU i u BiH, razlike su  ogromne. Od 4,75% u EU do 20% u BiH. Tako da BiH mnogo toga može učiniti u postizanju bolje energetske efikasnosti. S jedne strane, cilj je zaštiti energetski efikasne potencijale BiH, a sa druge strane efikasnije koristiti raspoloživu energiju” – izjavila je NJ.E. Sezin Sinanoglu.

Do sada je kroz projekat „Zeleni ekonomski razvoj” obnovljeno 86 javnih objekata, kreirano preko 800 radnih mjesta i poboljšani uslovi boravka za preko 60.000 korisnika. Projekat implementira UNDP uz finansijsku podršku Vlade Švedske, Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske i Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH, u saradnji sa Ministarstvom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, entitetskih ministarstava prostornog uređenja, kantonalnih ministarstava, te drugim partnerima.

Kupite Huawei telefon i učestvujte u velikoj m:tel nagradnoj igri

Kompanija m:tel nedavno vam je predstavila najnoviji Huawei model – Mate 10 Pro, mobilni telefon koji najavljuje novu eru inteligentnih mašina.

Huawei Mate 10 Pro posjeduje unaprijeđenu kameru sa dvostrukim sočivom, koja je plod nastavka uspješne saradnje sa prestižnom kompanijom Leica. Telefon se može posebno pohvaliti i sa dugotrajnom i snažnom baterijom, a otporan je na vodu i prašinu.

Zahvaljući superiornim karakteristikama Mate 10 Pro sa pravom nosi epitet najpametnijeg telefona na svijetu, a ovaj uređaj vrhunske izrade i fantastičnog dizajna  je dostupan korisnicima kompanije m:tel, kao i svima onima koji to žele da postanu, već po cijeni od 1 KM uz Moj Mix VIP tarifu.

A ukoliko se odlučite za ovaj ili neki drugi Huawei telefon iz m:tel ponude, spojite ga sa jednom od postpaid tarifa Moj Mix i automatski ostvarujete pravo za učešće u nagradnoj igri „m:tel i Huawei te voze u novu godinu“.

Ova nagradna igra traje do kraja januara 2018. godine, a nagrade koje možete da osvojite su: Citroen C3 Shine, Yamaha skuter ili jedan od 10 Huawei P10 lite telefona.

Neka vas m:tel i Huawei odvezu u novu godinu!

Za više informacija posjetite www.mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Održan Izbor muškarca godine 2017.

U režiji Saše Hajdukovića, a sa scenarijskim potpisom Nikole Pejakovića Kolje, savremena dramska serija „Meso” je ovog oktobra premijerno predstavljena publici na programima Radio-televizije Republike Srpske i Radio-televizije Srbije. A kako javljaju iz Bosonoge, produkcijske kuće zaslužne za dolazak „Mesa” na male ekrane, žestoka drama o tranzicionom periodu u maloj sredini će večeras od 20h biti emitovana i na Radio-televiziji Crne Gore, tačnije na TVCG 1.

Svoju slovenačku premijeru “Meso” će naredne godine doživjeti na slovenačkoj POP Televiziji.

Radnja serije ‘Meso’ jeste smještena u Banjaluci, ali teme i (ne)prilike koje obrađuje govore o esencijalno ljudskim pitanjima – dilemama i problemima koji izlaze van lokalnih okvira. Preispitivanje dobrog i lošeg, traganje za čovjekom u sebi te shvatanje samih ljudskih vrijednosti – sve je to ‘Meso’ i sve to prevazilazi topografske, nacionalne i kulturološke barijere. Zato negdje i istinski vjerujemo da će slovenačka i crnogorska publika moći da osjete i prepoznaju ‘Meso’ u sebi, a i u svom društvu”, istakla je producentkinja Brankica Janković.

Ako je suditi na osnovu interesa koji je do sada probudila priča o Mir

Amel Kapo je Muškarac godine 2017

Kraj svake godine odlično je vrijeme da se nagrade oni koji su to svojim trudom i radom tijekom cijele godine zaslužili. Sinoć je održan jedan od najočekivanijih događaja godine, Izbor muškarca godine 2017. Ovaj gala događaj kojem su prisustvovale brojne ličnosti iz političkog i javnog života BiH održan je u Domu Oružanih snaga u Sarajevu.

Titulu Muškarca godine 2017 dobio je Amel Kapo. Amel Kapo je diplomirani profesor tjelesnog i zdravstvenog odgoja. Na ideju da trenira djecu s invaliditetom je došao kad je vidio da na bazen dolazi velik broj takvih osoba, ali niko s njima nije radio.

«Danas Amel trenira djecu s Downovim sindromom, autističnu djecu, djecu bez ruku… i to besplatno. Sve njegova djeca danas donose zlatna odličja. On je ponos Bosne i Hercegovine!», kazao je direktor SNL magazina i vlasnik licence Izbora muškarca godine.

Bosanskohercegovački pozorišni i filmski glumac, te ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić  dodijelio je nagradu  Geniju godine 2017, Azuru Đonlagiću koji je osvojio prvo mjesto na takmičenju informatičkih talenata u Bosni i Hercegovini - BHOI 2017.

Jasmin Drinjaković  dobitnik je Mistera u kategoriji Model godine 2017, a Emir Medić je nagrađen za Dizajnera godine 2017, dok je Dresscode by Prevent ponio titulu Modnog brenda godine 2017.

Fuad backović Deen dobitnik je Mistera za Muškarca sa stilom 2017, dok je Amir Ćesić, direktor kompanije Java Language Zone dobitnik priznanja za Menadžera godine 2017.

Izvođač godine 2017 je Dino Merlin koji se zvanicama javio video pozivom iz Švicarske gdje će 16. decembra održati svoj koncert. Sportista godine 2017 je Mirza Pramenković, a Humanista godine 2017 je Elvir Švrakić. Poznati bosanskohercegovački urednik i novinar portala Buka.ba, Aleksandar Trifunović izabran je za Novinara godine 2017.

Mistera za Ličnost godine 2017 dobio je ministar Dragan Mektić. Ovo nije jedino priznanje za ministra Mektića, naime, dobitnik je više zahvalnica i priznanja od međunarodnih institucija i organizacija, Vlade SAD i Ministarstva bezbjednosti za izuzetan doprinos na jačanju sigurnosti, efikasan rad i iskazane organizacijske sposobnosti.

"Mnogo posla i neprospavanih noći je iza nas, ali sve smo radili s velikom radošću. Ovo je projekat na koji smo ponosni i  želim da se zahvalim svima koji su bili dio ove naše velike noći. Danas Bosna i Hercegovina proslavlja muškarca.“ – izjavila je PR SNL magazina Anita Polunić.

U organizaciji Media PR agencije i SNL  magazina dodjelile su se statue Mistera, za čiju se produkciju ove godine pobrinuo priznati arhitekta Tarik Musakadić . Partner projekta je Hugo Boss. Oficijelni sponzor i ekskluzivno vozilo Izbora muškarca godine 2017 je Volkswagen. Generalni medijski sponzori su Hayat TV, Klix i RSG radio. Osiguravajuća kuća Izbora muškarca godine 2017 je Agencija za zaštitu ljudi i imovine, Inza. Za poseban ugođaj i interijer Izbora muškrac godine 2017 pobrinula se kompanija Prevent Labs.

ku i Slavku, glavnim junacima ostvarenja, te milionskim pregledima na javnim servisima, moglo bi se već reći da je „Meso”, kao autentični banjalučki proizvod, na dobrom putu da postane od regionalnog značaja.

Uz seriju, predstavljenu javnosti kao „stvarna fikcija, istinitija od života”, „Bosonoga produkcija je najavila i istoimeni dugometražni film, o čijem izlasku ćete prvi saznati zapratite li oficijelnu Facebook stranicu ili Instagram profil „Mesa”.

Meso od večeras stiže u Crnu Goru! Uskoro i u Sloveniji!

U režiji Saše Hajdukovića, a sa scenarijskim potpisom Nikole Pejakovića Kolje, savremena dramska serija „Meso” je ovog oktobra premijerno predstavljena publici na programima Radio-televizije Republike Srpske i Radio-televizije Srbije. A kako javljaju iz Bosonoge, produkcijske kuće zaslužne za dolazak „Mesa” na male ekrane, žestoka drama o tranzicionom periodu u maloj sredini će večeras od 20h biti emitovana i na Radio-televiziji Crne Gore, tačnije na TVCG 1.

Svoju slovenačku premijeru “Meso” će naredne godine doživjeti na slovenačkoj POP Televiziji.

Radnja serije ‘Meso’ jeste smještena u Banjaluci, ali teme i (ne)prilike koje obrađuje govore o esencijalno ljudskim pitanjima – dilemama i problemima koji izlaze van lokalnih okvira. Preispitivanje dobrog i lošeg, traganje za čovjekom u sebi te shvatanje samih ljudskih vrijednosti – sve je to ‘Meso’ i sve to prevazilazi topografske, nacionalne i kulturološke barijere. Zato negdje i istinski vjerujemo da će slovenačka i crnogorska publika moći da osjete i prepoznaju ‘Meso’ u sebi, a i u svom društvu”, istakla je producentkinja Brankica Janković.

Ako je suditi na osnovu interesa koji je do sada probudila priča o Mirku i Slavku, glavnim junacima ostvarenja, te milionskim pregledima na javnim servisima, moglo bi se već reći da je „Meso”, kao autentični banjalučki proizvod, na dobrom putu da postane od regionalnog značaja.

Uz seriju, predstavljenu javnosti kao „stvarna fikcija, istinitija od života”, „Bosonoga produkcija je najavila i istoimeni dugometražni film, o čijem izlasku ćete prvi saznati zapratite li oficijelnu Facebook stranicu ili Instagram profil „Mesa”.

m:tel Austrija i GO4YU na novoj bečkoj adresi

Brojne pogodnosti za najpovoljniju regionalnu komunikaciju

 

 

Kompanije m:tel Austria i GO4YU otvorile su 14.12. prvu zajedničku poslovnicu u Beču u ulici Mariahilferstraße 103/8. Otvaranju je prisustvovao veliki broj visokih zvaničnika, predstavnika Telekom Srbija grupe, kao i brojna dijaspora koja radi i živi u Austriji.

 „Obe kompanije su deo Telekom Srbija grupe. U našem fokusu je da putem telekomunikacionih usluga povežemo naše ljude koji žive ili rade izvan Srbije, BiH i Crne Gore. Na tržištu Austrije m:tel Austria pruža usluge mobilne telefonije, dok kompanija GO4YU pruža usluge televizije i fiksne telefonije. Zajedničkim delovanjem pokrivamo bitne segmente komunikacije“, istakla je Natalija Jegdić, savetnik generalnog direktora za marketing i prodaju Telekom Srbija grupe.

Usluge ovih kompanija kreirane su na bazi decenija rada, znanja i iskustva, sa prvenstvenim ciljem da omoguće najpovoljniju regionalnu komunikaciju i multimedijalne sadržaje za dijasporu u Austriji.

U vrijeme praznika i darivanja, prvim kupcima pripremljeni su pokloni dobrodošlice i sjajna ponuda.

Milenko Cvijanović, direktor  m:tel Austria podsjetio je da sve nove korisnike do kraja godine očekuju brojne pogodnosti.

Naime, svi novi korisnici Duo paketa (televizija + mobilna) će prvu mjesečnu pretplatu dobiti za simboličnih 1 EUR.  Svi novi postpaid korisnici dobijaju 100GB mobilnog interneta uz poklon vaučer u vrijednosti od 20 EUR za kupovinu u Hartlauer prodajnim objektima, kao i u novoj poslovnici.  Za prepaid korisnike u ponudi je GO4TV za 12 mjeseci od samo 80,70 EUR, a za mobilnu telefoniju poklon od 2GB mjesečno narednih godinu dana, bilo da karticu koriste u Austriji, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Direktor GO4YU, Jelena Radojković istakla je da sve usluge m:tel Austria i GO4YU olakšavaju komunikaciju i znatno štede troškove dijaspore.

Otvaranje poslovnice kompanija iz Telekom Srbija grupe u Beču je korak dalje u realizaciji plana širenja mreže i usluga u evropskim gradovima, ali i pokazatelj težnje za stalnim napredovanjem i razvojem multimedijalnih i telekomunikacionih usluga na novom tržištu.

m:tel poklanja Banjaluci koncert Sergeja Ćetkovića i Ivane Peters

U Banjaluci je, u srijedu 13. decembra, održana konferencija za medije na kojoj je najavljen veliki prednovogodišnji koncert Sergeja Ćetkovića i Ivane Peters, a koji će biti održan 30. decembra 2017. godine na Trgu Krajine.

Konferenciji su prisustvovali Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, Radmila Bojanić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel i Sergej Ćetković.

Ovaj koncert organizuju kompanija m:tel i Grad Banjaluka, kao poklon Banjalučanima i svima onim koji posjete ovaj grad uoči novogodišnjih praznika. Izvođači su obećali odličnu zabavu na otvorenom.

Kompanija m:tel u okviru svog društveno odgovornog poslovanja ulaže u različite kulturne i muzičke projekte tokom cijele godine, te je tako i kada je riječ o novogodišnjim praznicima. Pored podrške koncertu Sergeja Ćetkovića i Ivane Peters, kompanija m:tel je prijatelj i banjalučkog Zimzograda.

m:tel – imate prijatelje!

Uživajte godinu dana besplatno u svim HBO sadržajima

Već smo navikli da nas HBO (Home Box Office), vodeća premium televizijska mreža, obraduje skoro svakodnevno, najnovijim svjetskim filmskim i serijskim ostvarenjima. Premijere svjetskih hit TV serija na HBO kanalu budu prikazane odmah nakon svjetshih predstavljanja, a HBO kanal u ponudi m:tel televizije možete da pratite u dodatnom Open IPTV paketu, na poziciji 350.

U sklopu HBO ponude je i istoimena videoteka u kojoj ovog puta preporučujemo  njemačku seriju “Vavilon Berlin”.

Radnja serije smještena je u proljeće 1929. godine. Neizvjesnost vlada u metropoli. Od ekonomije do kulture, od politike do podzemlja – sve je zahvatio čvrsti stisak radikalnih promjena. Spekulacije i inflacija već polako nestaju na temeljima još uvijek mlade Vajmarske republike. Sve veća nezaposlenost i siromaštvo u potpunom su kontrastu sa neumjerenošću i raskalašnošću noćnog života grada i njegovom bujajućom kreativnom energijom. Gereon Rat, mladi policijski inspektor iz Kelna, prebačen je u Berlin da bi raskrinkao obruč pornografije kojim upravlja berlinska mafija. Ono što na prvi pogled izgleda kao jednostavan slučaj iznude, ubrzo prerasta u skandal koji će zauvijek izmijeniti živote Gereona i njegovih najbližih saradnika. Zajedno sa stenografkinjom Šarlot Riter i njenim partnerom, Brunom Volterom, Rat se suočava sa zamršenom mrežom korupcije, dilovanja droge i trgovine oružjem, zbog čega ulazi u egzistencijalni sukob, jer je rastrzan između odanosti i otkrivanja istine. Nama preostaje da se zapitamo ko je prijatelj, a ko neprijatelj u ovoj priči.

Ukoliko još uvijek niste osjetili čari HBO sadržaja, sada je pravo vrijeme za to.

Do kraja januara 2018. godine pređite u m:tel i pored iznosa i do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici i 50% niže pretplate prva dva mjeseca,  dobićete i 12 mjeseci potpuno besplatnog uživanja u HBO sadržajima. Više informacija o ovoj aktuelnoj ponudi potražite na adresi www.mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top