zeljko sep 05, 2017 - 4779 Views

m:tel Moj Mix MINI tarifa upola cijene! Featured

Platite polovinu cijene, samo 11,11 KM, a koristite puni bonus

Iz velike ponude popusta i akcija koju kompanija m:tel ovoga septembra nudi, izdvajamo promotivnu ponudu za korišćenje tarifnog modela Moj Mix MINI, u postpaid mobilnoj telefoniji.

Ukoliko postanete korisnik ove tarife do kraja novembra, pretplatu ćete plaćati u iznosu od pola redovne cijene, odnosno platićete samo  11,11 KM (sa PDV-om).

Bonusi uz ovu tarifu ostaju isti, pa ćete uz pretplatu dobiti još 100 minuta za razgovore  prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, 100 SMS-ova takođe prema svim mobilnim mrežama u BiH, 150 megabajta mobilnog interneta, kao i besplatne pozive i razgovore prema jednom Prijatelj broju!

Ova, posebna ponuda se odnosi na sve nove pretplatnike, kao i one koji odluče preći sa prepaid-a na postpaid. Zaključite ugovor na 24 mjeseca i ostvarite popust od 50% na cijenu mjesečne pretplate, u kojoj ćete uživati sve vrijeme tokom trajanja ugovora. 

Informacije o aktuelnim ponudama m:tel-a možete pronaći na zvaničnom sajtu kompanije www.mtel.ba, na prodajnim mjestima širom BiH, ali i besplatnim pozivom na broj telefona 0800 50 000.   

 

m:tel – imate prijatelje!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top