Super User nov 28, 2016 - 501 Views

ZAVIRITE U TAJNI SVIJET NAJNEOBIČNIJEG GINA NA SVIJETU Featured

Pod okriljem male destilerije u vlasništvu porodične kompanije William Grant&Sons smještene na obali Škotske, nastaje jedan poseban i krajnje neobičan gin. Neobičan zbog načina proizvodnje, izgleda boce, okusa kao i načina posluživanja Hendrick’s Gin je postao sinonim za spajanje naočigled nespojivog.
“Ovaj škotski gin, prožet ružinim laticama, krastavcem i ostalim biljem, čini neobičan spoj koji mora okusiti svaki pravi ljubitelj gina. Poslužen sa mnogo leda i tankom kriškom krastavca, Hendrick’s kombinaciju gina i tonica diže na potpuno novu razinu. Kako je ovo prvi put da organiziramo promociju Hendrick’s-a,  pozivamo sve ljubitelje gina  da ovaj vikend zavire u banjalučku pizzeriju ‘Kod Brke’ (petak) i sarajevski kafić ‘Zlatna ribica’ (subota), lokale sa neobičnim i unikatnim enterijerom gdje će imati priliku degustirati i otkriti zašto  je upravo ovaj gin postao veliki hit u zemljama  regije ali cijeloga svijeta. ’ – poručili su iz zastupništva Hendrick’s gina za BiH.

Da bi se zadržala iznimno visoka kvaliteta, Hendrick’s gin se proizvodi u malim serijama i sipa u neobične tamne boce koje izgledom podsjećaju na tradicionalne viktorijanske apoteke, kada su se upravo tamne boce korstile za čuvanje osjetljivih hemikalija od sunčeve svjetlosti.

###
KONTAKT ZA MEDIJE:
TBA PRO: – Agencija za korporativne komunikacije
Jasmina
T:+387 33 206 910 ; M.+ 387 66 912 593; E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top