Dario feb 16, 2021 - 3828 Views

MERIDIAN: ZAGARANTOVAN BESPLATNI POKLON ZA START LIGE ŠAMPIONA! Featured

Samo u Meridianu iskoristi priliku da igraš NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI SA POKLONOM ZA BESPLATNO KLAĐENJE!

Meridian apsolutno pomjera sve granice realnog. Ono što ni jedna druga kladionica u Bosni i Hercegovini nije uspjela, to je Meridian već uradio. Specijalni poklon čeka sve novoregistrovane igrače, da tipuju Ligu šampiona sa apsolutno 0% rizika, jer bonus se dobija BEZ USLOVA!

Sve što je potrebno, jeste pravac na meridianbet.ba, registruješ se i POKLON OD 10 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE, automatski je na tvom meridiabet nalogu. Naravno, da to nije sve. Ukoliko želiš da iskusiš najbolju kazinu zabavu, kao u pravom kazinu, onda direktno ide na Meridian Online Kazino, jer i tu te čeka 100 BESPLATNIH SPINOVA.

Poklon za start Lige šampiona iskoristi obavezno, jer večeras nas čekaju prave fantazije fudbala.

Barselona – PSG sigurno će biti najpraćenija tekma. Svi se sjećamo mastrealnog okršaja iz 2017. godine i rezultata ( 4:0 za Parižane, pa 6:1 za Barsu u posljednjim sekundama meča ). Nažalost, Nejmar ne igra večeras zbog povrede. U sastavu nije ni Di Marija, dok je Verati upitan. Prilika je idealna da se iskorisiti NAJVEĆA KVOTA NA PLANETI NA BARSU OD 2.15!

RB Leipzig – Liverpul, tekma je koja je privukla pažnju i prije prvog sudijskog zvižduka. Naime, zbog strogih Covid-19 pravila, Englezima nije dozvoljen ulaz u Njemačku, tako da je UEFA morala reagovati. Tekma se igra u Budimpešti, na „Puskas Arena“ stadionu. Iako je Liverpul imao par kikseva, posljednje 3 tekme, odlična je stvar što Jirgen Klop vrlo dobro poznaje ekipe iz Bundeslige. Upravo zato je brutalna prilika da se iskoristi NAJVEĆA KVOTA NA PLANETI NA DVOJKU LIVERPULA OD 2.50!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top