SOLAR TEMPLE TURNIR U MERIDIANU - LOV NA 50.000 EVRA

April u Meridianu donosi čudo neviđeno!

Turnir koji će ostaviti sve igrače bez daha, ali bukvalno bez daha, jer je nagradni fond nevjerovatnih 50.000 evra. Da, dobro ste čuli, najveći fond ikada kod nas, na najuzbudljivijem turniru i sada i vi možete postati dio ovog fantastičnog događaja i osvojiti neki od 250 keš poklona!

Sem ogromnog nagradnog fonda, vrlo je važno naglasiti da nema faktora sreće, već da sve zavisi od samih igrača, što doprinosi još većem uzbuđenju i motivaciji pri igranju.

Provajder Playson organizuje turnir na igri Solar Temple, koji će trajati od 3. do 12. aprila.

Ono što sve zanima je pitanje - kako doći do nekog od čak 250 keš poklona?

Na veoma jednostavan, a prije svega i zabavan način.

Turnir je podijeljen u dva dijela: kvalifikacije i turnir. Da bi igrač prošao kvalifikacije i ušao u turnir, potrebno je da odigra 20 spinova po 0,50 evra na igri Solar Temple. Kada upadne u glavni turnir, počinje takmičenje i računaju mu se spinovi na bet 0,50 evra ili više. Igrači se takmiče u tome ko će imati najveću ukupnu isplatu, tako što za svaki 1 evro pay out-a, dobijaju 10 poena. Poeni se sabiraju tokom cijelog tunira, a pobjednik je igrač koji, logično, bude imao najviše poena na kraju turnira.

Zabava je zagarantovana, ali jedna od stvari koja razdvaja ovaj turnir od svih ostalih, je i činjenica da je nagradni fond 50.000 evra keš novca, koji se raspoređuje na ukupno 250 igrača.

Upravo je ovo razlog zašto ovaj turnir zauzima prvo mjesto i predstavlja pravi turnir nad turnirima!

Sve zavisi od igrača, nema nagradnih izvlačenja i svako može da osvoji neki od keš poklona u zavisnosti od toga koliko bude igrao i dobijao. Zvuči kao neodoljiva ponuda, zar ne?!

I upravo zato - što više igrači budu igrali, veće su šanse da osvoje neki od fenomenalnih 250 keš poklona.

Lov na 50.000 evra može da počne, a Meridian obećava mnogo zabave, odličan provod i najveći nagradni fond ikada. Sada, svi igrači imaju 50.000 razloga da postanu dio turnira i osvoje sjajne keš poklone.

Solar Temple turnir u Meridianbetu - najuzbudljivija i najzabavnija potjera za 50.000 evra.

Tarzan u Doboju

Došao Tarzan na rijeku Bosnu u Doboju i sprema se da skoči. Kaže mu Dobojlija Draženko:

 

- Nemoj, Tarzane, ima školjki.

Odgovara Tarzan:

- Otkud školjke u Bosni, ali Nema veze, u džungli ima mnogo gorih stvari.

Skoči Tarzan, izlazi sav krvar pa pita:

- Kakve su vam ovo ba školjke?

Draženko odgovara:

- Od fiće, lade, audija...

U RS za vikend zabrana kretanja iz mjesta prebivališta

BANJALUKA - U Republici Srpskoj zabranjuje se kretanje svim građanima izvan njihovog mjesta prebivališta od subote u 12 sati do nedjelje u 18.

 

Ovo je rekao Anton Kasipović, ministar pravde RS i potpredsjenik Vlade RS, nakon sjednice Republičkog štaba za vanredne situacije.

Ova mjera je donesena da bi se smanjio rizik i dalje širenje virusa korona.

Zabrana kretanja se ne odnosi na osobe koje se moraju kretati zbog obavaljanja rada.

Govoreći o uvođenju vanrednog stanja u Republici Srpskoj, Kasipović je rekao da je ono bilo potrebno kako bi se stvorili uslovi da po njegovom prestanku društvo nastavi funkcionisati uobičajeno.

Kasipović je da su Štab, a potom i Vlada RS, usvojili uredbu sa zakonskom snagom o rokovima i postupanju u sudskim postupcima za vrijeme vanrednog stanja.

"Ovo pitanje je izazvalo dosta pažnje i na neki način potvrđuje potrebu Republike Srpske da se uvede vanredno stanje. Uredbom štitimo interese svih, prije svega građana, a naravno i interese RS. Uređujemo pitanje rokova, niko neće biti ugrožen, stvaramo uslove da se po prestanku vanrednog stanja vratimo u uobičajeno postupanje", rekao je Kasipović.

On je dodao da zbog uvođenja vanrednog stanja niko neće da trpi, ni građani ni institucije.

Kasipović je rekao da će uredba biti na snazi ako je predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović prihvati.

Nezavisne

STUDENTSKI PORTAL VPTŠ DOBOJ

VPTŠ Doboj već cijelu deceniju predstavlja jednu od najpoželjnijih visokoškolskih ustanova u Bosni i Hercegovini.

Kao akreditovana i međunarodno priznata visoka škola, Visoka poslovno tehnička škola Doboj pred stebe je stavila visoke ciljeve vezano za realizaciju nastavnog procesa. Moderna koncepcija po uzoru na najbolje svjetske visokoškolske ustanove i usmjerenost ka studentskim interesima, za rezultet su imali i razvoj savremenog Informacionog sistema koji je jednako koristan studentima, nastavnom osoblju ali i administraciji.

Studentski portal VPTŠ Doboj predstavlja posebnu poveznicu sa Informacionim sistemom VPTŠ.

Studentski portal je posebno projektovan i realizovan tako da omogući visok komfor studentima tokom školovanja na polju izvještavanja, razmjene informacija i znanja sa ostalim kolegama i nastavnim osobljem.

Svaki student Visoke poslovno tehničke škole Doboj 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, ima pristup sopstvenom portalu na internetu koji se neprekidno održava i unapređuje.

Kreiranjem ovakvog sistema omogućena je neprekidna izgradnja i uvećavanje raspoložive baze znanja, koja se sastoji od prezentacija sa predavanja, testova, objavljenih radova, informacija u vezi sa temama nastavnih planova itd. Upotrebom ovog portala student ima uvid u sve informacije koje su mu neophodne za strateško upravljanje studiranjem.

Osim što je putem studentskog portala studentima omogućen pristup materijalima vezanim za savladavanje nastavnih sadržaja, studenti u svakom trenutku imaju uvid u aktuelni raspored predavanja, vježbi i konsultacija, ali i uvid u ocjene i rezultate koje su postigli na ispitu.

Svi lični podaci studenta koji se nalaze na studentskom portalu su tajni i uvid u njih, osim studenata, imaju samo ovlašćeni zaposleni u službama VPTŠ Doboj.

Studentski portal VPTŠ Doboj se pokazao kao idealno rješenje za što lakše prevazilaženje aktuelnih dešavanja vezanih za trenutnu situaciju. Proglašenjem epidemije COVID-19 i vanrednog stanja u martu ove godine, niz doniijetih odluka nadležnih organa odnosio se i na obustavu nastavnog procesa i organizaciju rada na visokoškolskim ustanovama.

Primjenom studentskog portala, studentima Visoke poslovno tehničke škole Doboj omogućeno je da ostanu u kontinuitetu sa nastavnim procesom uspostavljanjem konsultativnog vida nastave. Nastavno osoblje i studenti su putem studentskog portala u mogućnosti da ostvaruju stalnu međusobnu komunikaciju, da se informišu o svojim pravima i obavezama, te da se na taj način uštedi dragocjeno vrijeme svih učesnika i prevaziđe krizni period obustave nastave u prostorijama škole za vrijeme primjene preventivnih mjera vezanih za epidemiju COVID-19.

MERIDIAN PONOVO ČASTI: Registrujte se i osvojite 10 KM bonusa

Svi vole poklone, a Meridianbet voli da obraduje. Svi igrači koji se od 31. marta do 5. aprila registruju na sajtu meridianbet.ba, dobijaju 10 KM bonusa.

Sve što treba da urade je da se registruju na OVOM LINKU, verifikuju svoj nalog i to je sve.

Osim 10 KM bonusa, sve nove igrače, očekuje i 50 besplatnih spinova. Samo nekoliko klikova je dovoljno i uživanje i zabava mogu da počnu!

ČEKAJU VAS BONUSI NA UPLATU

Na sajtu meridianbet.ba depozit možete da uplatite: Maestro i MasterCard karticama, vaučerima Kliker i xBon, u banci i pošti. Na uplate ostvarujete pravo na bonuse, odnosno- za uplate karticama dobijate 15%, Klikerom i xBonom 10%, te isto toliko za uplate e-bankingom, u banci i pošti.

Bez obzira na to iz kojeg dijela BiH uplaćujete i za koji vid uplate da se odlučite, nemate nikakvih dodatnih troškova i još dobijate bonus, a dobitke brzo, lako i bezbjedno možete da isplatite na svoj bankovni račun.

Ukoliko imate nalog u evro valuti, svoj račun možete da dopunite Paysafe-om, Skrill-om i Neteller-om, te da ostvarite pravo na 10% bonusa.

NAŠ ČOVJEK! Nije teško postati poznat ako posjeduješ vrijednost

Činjenica je da različiti vidovi komunikacije u digitalnom svijetu grade poseban svijet. Nekada vrijeme koje provodite na internetu možete preusmjeriti na korisne teme. Svjesni smo da uglavnom (NE)edukativne teme imaju više uspjeha nego obrnuto.

Profesor Biologije iz Banjalučke Gimnazije Miroslav Vulić se odlučio na jedan vrlo hrabar korak, a to je BIOS LOGOS putem Youtube platforme.

Na veoma neobičan, ali stručan način će vas zainteresovati za različite teme, to je sigurno.

Pretplatite(SUBSCRIBE) se na njegov kanal ukoliko želite da pratite njegov rad.

Miroslav je veliki zaljubljenik prirode, maratona, biciklizma, planinarenja,  a prije svega je dobar čovjek.

Potrudimo se da ovaj Youtube Kanal dođe do što više pratilaca

Ženske karakteristike kojima muškarci ne mogu odoljeti

Poznato je da kada muškarac promatra ženu, sigurno ne procjenjuje kako se obukla, odnosno je li uskladila majicu sa cipelama ili jaknu s hlačama.

Naime, kada se muškarac zagleda u ženu, on radi reproduktivnu procjenu njene fizionomije. Postoje određene stavke koje žene čine privlačnim jer su povezane s plodnošću i dobrim zdravljem. Kada muškarac na ženi uoči određene osobnosti, podsvjesno ih povezuje s mogućnošću da ta žena postane majka.

Širi bokovi - muškarci vole široke bokove i uzak struk. Izraženiji bokovi se povezuju s mogućnošću poroda te su zbog tog razloga privlačniji mnogim muškarcima.

Visok, piskutav glas - ako je vjerovati naučnoj studiji, muškarci vole takav glas jer ih podsjeća na mladost te ga povezuju s sitnim ženskim tijelom. Ovdje je riječ o još jednoj podsvjesnoj evolucijskoj smjernici prema kojoj muškarci biraju žene.

Zdrava kosa - sjajna, puna, a duga kosa je vrlo atraktivna. Za muškarce još jedan znak zdravlja i plodnosti.

Osmijeh – Nauka je potvrdila da sretni ljudi privlače svojom pozitivnom energijom.

Manje šminke - možda mislite kako će maskara naglasiti vaše oči, a intenzivniji ruž za usne privući više pogleda. No, istraživanje je pokazalo kako muškarci vole žene s 40 odsto manje šminke. Možda je najbolje držati se onoga da je umjerenost puno bolja od pretjerivanja.

Nošenje crvenog - razlog se očito krije u tome da je crvena povezana s požudom. Ovaj fenomen privlačnosti prisutan je i kod životinja.

Zakoračite u čudesnu šumu sa Meridianbet Online Kazinom!

Wonder Woods“ Microgaming video slot zaigrajte na Meridianbet Online Kazinu i gledajte magiju! Bonusi!Pokloni! Iznenađenja!


„Wonder Woods“ video slot ima pet rilova,tri reda i 20 linija.Dobici idu sa lijeva na desno.Pored simbola karata imamo i voćne simbole,trešnjice,grožđe,narandže i logo „čudesna šuma“.Simbol „grm zelenila“ je džoker simbol,koji mijenja sve ostale simbole ali najbitnije plaća i do 20 puta više od vašeg uloga ako ih dobijete pet!!!

Ikona“ boja duge“ sa upitnikom je simbol misterije! Ovaj simbol ubrzava puls jer se ne zna šta se može dobiti.U tome i jeste čar igre! Simbol zvijezde označen „free spins“ je scatter simbol i već znate da on daje bonus u vidu besplatnih spinova! Tri i više scatter simbola daju 8,10 i 12 bonus slobodnih spinova!


Ako želite ući u čudesnu šumu,sa mističnim zracima sunca i čarobnim drvećem slot „
Wonder Woods“ vam to nudi.

Najbolju zabavu u igri vam pruža Meridianbet Online Kazino!

GOLDEN BEAUTY: Meridian i “Zlatna Lepotica” donose vrijedne bonuse

Meridianbet Online Casino vas vodi u susret carici kineskog carstva, uz pomoć Golden Beauty slot igre! Krenite u impresivnu turneju na Daleki Istok sakupljajući posude sa zlatom, rubinske broševe, nježno cvijeće. Uživajte u ljepoti "Zlatne Ljepotice" i osvojite vrijedne bonuse!


O čemu se tačno radi?
Golden Beauty je video slot sa četiri rila i 75 isplatnih linija. Simbol "Wild" je jocker simbol i zamjenjuje sve simbole osim bonus simbola. Simbol "Bonus" pokreće bonus funkciju.
Ako se pitate šta je "progresivna funkcija", dovoljno je reći da se igra u seriji od deset igara i može se kupiti na bilo kom nivou klađenja. Takođe, imate brojač okretaja u desnom uglu. Posebni "Lotus" simboli slijetaće na rilove tokom deset okretaja i fiksiraće se. Kada ciklus okreta dostigne deset, zaključani simboli će se pretvoriti u jocker-e i dati dobitke.


Bonus u vidu slobodnih spinova će se aktivirati kada tri ili više Bonus simbola sleti na rilove.Tada dobijate mogućnost odabira tri različite opcije pokretanja. Aktivacijom funkcije sa tri simbola birate između pet okretaja i deset jocker-a, deset spinova sa sedam jocker-a, 15 spinova sa pet jocker-a. Sa četiri aktivacije imate odabir: deset spinova ili deset jocker-a, 20 spinova ili sedam jocker-a, 30 spinova ili pet jocker-a. Sa pet Bonus simbola birate između 15 spinova i deset jocker-a, 30 spinova i sedam jocker-a, 45 spinova sa pet jocker-a.


Ponuda je i više nego dobra, nema razloga da propustite sjajnu priliku! Golden Beaty u Meridianbetu - uzbudljiva ljepota igranja igrica.

aqua doria baner

www.boschaftermarket.hr

www.boschaftermarket.hr

Nova internetska stranica objedinjuje relevantne informacije o Boschevim dijelovima, radioničkoj

opremi i uslugama

Struktura prilagođena korisniku za brz pristup informacijama o radionicama na internetu

 Suvremena internetska stranica koja se odlikuje Boschevim aktualnim korporativnim dizajnom

 Detaljne informacije o Boschevim proizvodima i uslugama za radionice za motorna vozila

 Slike i kratki tekstovi s relevantnim informacijama na jednom mjestu

Zagreb, Hrvatska – Boschev Odjel autoopreme objavio je nove internetske stranice za automobilske dijelove i dodatnu opremu te za radioničku opremu u novom dizajnu prilagođenu korisniku.

Na adresi www.boschaftermarket.hr radionice od sada mogu pronaći pregledno organizirani cjelokupni asortiman Boschevih rezervnih dijelova, radioničke opreme i usluga. Svi tekstovi, vizualizacije i slike proizvoda prilagođene su potrebama korisnika. Stranice za pregled proizvoda s kratkim opisima u samo

nekoliko klikova mišem dovode korisnika do traženih informacija. Dokumenti za preuzimanje, uključujući tehničke podatke i brošure o proizvodima, pružaju dodatne informacije. Internetska stranica nadopunjena je brojnim videozapisima i korisnim objašnjenjima za radionice.

Katalog dijelova organiziran je prema grupama proizvoda

Klikom na „Dijelovi” u izborniku pregledno uređene glavne navigacije korisnici mogu pronaći cjelokupan asortiman rezervnih dijelova razvrstanih u pojedinačne

skupine proizvoda. Osim novih dijelova, uključen je i sveobuhvatan Boschev asortiman zamjenskih dijelova. U kratkim tekstovima opisane su funkcija i posebne prednosti pojedinačnih rezervnih dijelova. U okviru neprestanog unaprjeđenja internetske stranice, postojat će i mogućnost pametnog pretraživanja. Time će se omogućiti brzo prepoznavanje rezervnih dijelova dostupnih za određeno vozilo uporabom slobodnog pretraživanja teksta ili prepoznavanje vozila putem identifikacijskog broja vozila (VIN).

Kratki videozapisi s objašnjenjima za radioničku opremu

Stavka izbornika „Oprema” pruža kratak pregled sveobuhvatnog asortimana Boscheve radioničke opreme. Korisnicima pruža informacije o svim dijagnostičkim

uređajima, ispitnim uređajima za motore i komponente, kao i o softverima za radionice i rješenjima za učinkovito uklanjanje problema te profesionalno održavanje i servis. U kratkim tekstovima objašnjene su funkcija i prednosti pojedinačnih dijagnostičkih uređaja i servisnih jedinica u odnosu na zahtjeve

radionica. U videozapisima dostupnim za brojne sustave jasno je prikazana njihova profesionalna primjena.

Boscheva podrška i usluge za profesionalno poslovanje radionica

Treća stavka izbornika naziva se „Usluge i podrška”. Pruža kratak pregled Boschevih ponuda za svakodnevno profesionalno poslovanje radionica. Jednim klikom korisnici mogu pronaći informacije o Boschevim konceptima radionica:

Rješenjima za obuku, Tehničke usluge, Koncepti radionica, Najnovije vijesti i

Boschev program lojalnosti eXtra.

Informacije u samo nekoliko klikova

Zahvaljujući prilagodljivom dizajnu izgled nove internetske stranice automatski se prilagođava uređaju putem kojeg joj korisnik pristupa. Time se osigurava jednaka kvaliteta čitanja sadržaja na stolnom računalu, tabletnom računalu ili čak na pametnom telefonu. Glavna ciljna skupina ovih stranica uglavnom su radionice za

motorna vozila, ali i tehničari koji rade s Boschevim proizvodima te veleprodajni trgovci. Prije pokretanja nove internetske stranice provedena su sveobuhvatna istraživanja korisnika kako bi se osiguralo da će korisnici moći na brz i intuitivan način rabiti novu internetsku stranicu. Specifične internetske stranice za pojedine

države dostupne su za sve države u kojima postoji Boschev Odjel autoopreme.

Ovim pojedinačnim stranicama moguće je pristupiti putem tzv. „alata za odabir

države” koji se nalazi na zajedničkoj internetskoj domeni na adresi http://www.boschaftermarket.hr/

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top