Aleksandra sep 02, 2021 - 3436 Views

Hot Triple Sevens – vatreni simboli u novom slotu na MERIDIAN kazinu! Featured

Hot Triple Sevens – vatreni simboli u novom slotu na MERIDIAN kazinu!

 

Hot Triple Sevens je online slot koji ima tri kolone u tri reda i pet fiksnih isplatnih linija. Da biste ostvarili bilo kakav dobitak potrebno je da spojite tri podudarajuća simbola na isplatnoj liniji.

Po jednoj isplatnoj liniji je moguć samo jedan dobitak i nije moguće imati više dobitnih kombinacija na jednoj isplatnoj liniji. Zbir dobitaka je naravno moguć ali samo kada su ostvareni na različitim isplatnim linijama istovremeno. Ukoliko spojite identičnih devet simbola na kolonama imaćete dobitak na svih pet isplatnih linija. Zadržite li malo duže taster Spin aktiviraćete Autoplay funkciju i neće biti potrebe za neprestanim vrtenjem kolona ovog slota. Turbo Spin Mode možete aktivirati klikom na strelicu i to će igru učiniti znatno dinamičnijom.

Simboli slota Hot Triple Sevens

U ovom slotu pojavljivaće se Lucky 7 simboli plave, crvene i bijele boje, a njihove razne varijacije donosiće vam isplate različite vrijednosti. Najmanju moguću isplatu donosi miks crvenog, plavog i bijelog Lucky 7 simbola na isplatnoj liniji. Nakon toga slijede tri bijela Lucky 7 simbola, zatim tri plava, dok tri crvena Lucky 7 simbola na isplatnoj liniji donose petostruko više od uloga.

Tri vatrena bijela Lucky 7 simbola na isplatnoj liniji donose 15 puta više, dok tri vatrena plava Lucky 7 simbola u dobitnoj kombinaciji donosi 25 puta više od uloga. Najvrijedniji među osnovnim simbolima su crveni vatreni Lucky 7 simbola, a tri ova simbola na isplatnoj liniji donijeće vam 50 puta više od uloga.

Sjajna stvar je i ta što vatreni bijeli Lucky 7 simbol mijenja regularni berli Lucky 7 simbol, a ista stvar se dešava i sa vatrenim crvenim i plavim Lucky 7 simbolom.

Džoker donosi najveće isplate

Džoker simbol predstavljen je skupom vatrenih crvenih, plavih i bijelih Lucky 7 simbola sa oznakom Hot na sevbi. Ovaj simbol mijenja sve simbole, osim scatter-a, i pomaže im u stvaranju dobitnih kombinacija. Ovo je ujedno i najvrijedniji simbol igre, a tri ova simbola na isplatnoj liniji donijeće vam 500 puta više od vrijednosti vašeg uloga. Iskoristite šansu i uz sjajnu zabavu dođite do odlične zarade.

Besplatni spinovi

Scatter simbol je predstavljen vatrenim logom Free Spins, a tri ova simbola na isplatnoj liniji aktiviraće besplatne spinove. Takođe tri scatter simbola isplaćuju sedam puta više od uloga.

Kada aktivirate besplatne spinove bićete nagrađeni sa 10 besplatnih spinova, a sjajna je stvar što svi vaši dobici tokom besplatnih spinova podliježu množiocu tri, drugim riječima osvojićete trostruko više od očekivanog.

Hot Triple Sevens – iskoristite moć vatrenih simbola!

MERIDIAN – KUĆA NAJVEĆIH BONUSA

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top