Dario apr 29, 2020 - 189 Views

Zbog koga je Borota pao tiket na kvotu 1.25? Saznajte večeras od 21 čas! Featured

Genijalnost fudbalske esencije na kanalu Meridian sport stigla je do EP 1992 u Švedskoj. Komentatorski duo Borota i Močibob podsjećaju se dana kad je „spoljni zid sankcija“ sprečio „Plave“ da igraju na posljednjem prvenstvu prije raspada zemlje, iako su se kvalifikovali kao prvi i iza sebe ostavili buduće evropske prvake Dance.

Usput ćemo nakratko proći i prethodno Prvenstvo 1988. i čuvene makazice Van Bastena. Saznaćemo i zbog koga je Borota pao tiket na kvotu 1.25, ali i što je još važnije – kolika je bila uplata! Fudbalske igre za zelenim stolom, kraj Jugoslavije i Sojvetskog Saveza, uspon i pad legendarnog Marka van Bastena i još mnogo toga u novoj epizodi Fudbalskog kutka! Otkrij kako je jugoslovenskom fudbalu nanijeta jedna od najvećih sportskih nepravdi, kako se domaćin Danska provukla do titule, ali, pošto nevolja nikad ne dolazi sama, i kako se Borota obračunao sa Močibobom zbog otkrivanja „Zagrebačke afere“.

Naš novinarski virtuozni duo najavljuje otkrivanje još nekih afera i sravnjivanje računa poslije korone. Situacija se "zakuvava", i to samo na Meridian sport TV YouTube kanalu!

Budi uz Meridianbet, jer te kao i uvijek čekaju najbolji bonusi, najveće kvote za kladjenje i nevjerovatne nagrade.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top