Dario jul 04, 2020 - 3705 Views

Meridian sa najboljim kvotama za veliki fudbalski derbi Serije A Featured

Fudbal na “Čizmi” je ponovo u punom jeku. Iako su Lacijali kiksirali protiv Atalante, trka za titulu je i dalje ultra uzbudljivija, mada je Juve i dalje bliži Skudetu. Bilo kako bilo, nijedan tim više nema pravo na “kiks”, pa će svaki meč sa sobom nositi veliki značaj.

Zato je i današnji “derbi dijela Mole” u centru pažnje svih ljubitelja kvalitetnog fudbala, i to ne samo u Italiji. Za derbi meč između Juventusa i Torina Meridian kladionica spremila je specijalnu ponudu sa više od 800 kvota za klađenje!

Šta treba očekivati od velikog gradskog derbija u Torinu? Sukob ljutih rivala uvijek je tema broj jedan u Italiji, a očekuje se da će Bikovi danas opasno prkositi Staroj dami sa željom da joj otežaju osvajanje nove titule.

Iako je razlika u kvalitetu evidentna, ne treba olako otpisivati Torino. Posljednji put gosti su slavili u aprilu 2015. godine i možda je pravo vrijeme da se prekine post od 11 duela bez pobjede.

Iznenađenje na Torino Meridian kladionica procjenjuje sa kvotom 10, dok je pobjeda na domaćina realan ishod i plaća kvotu 1.30. Možete pokušati i sa kombinacijom konačnog ishoda i golova. Igra 1&3+ daje sasvim solidnu kvotu, 1.92.

Šta god da odlučite, nećete pogriješiti jer sa Meridianom ste uvijek na dobitku. Napravite nalog na meridianbet.ba, uplatite svoj prvi tiket i očekujte do 40 KM bonusa!

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top