Dario jan 13, 2021 - 349 Views

MERIDIAN: Ljepotice donose POKLON od 20% na sve uplate! Featured

Samo u Meridianu, sve uplate srijedom su „bustovane“ bonusom od 20%!

Uzbudljiviji i vreliji bonus ne postoji nigdje na planeti! Mia Borisavljević i Stanija Dobrojević u tandemu, samo danas brutalno časte sa 20% na sve uplate u Meridianu. Kako?

Pa, tako da jednostavnije ne može! Samo u Meridinu na sve uplate srijedom, PREMIUM BONUS OD NEVJEROVATNIH 20%!

Samo u Meridianu, bez obzira da li si igrač sportske prognoze, ili si više igrač online uzbuđenja, sad je idealna prilika da se u startu naplatiš. Srijeda je za to idealan dan. Sredina sedmice, fudbal u Evropi, spremaš tiket i na poluvremenu vrtiš omiljenu igricu i onda na to sve, u samom startu, ti si već u plusu!

Samo u Meridianu na sve uplate srijedom PREMIUM BONUS OD 20%! Bilo da uplatiš bankovnim karticama ( visa, maestro, mestercard ) E-Bankingom, Kliker ili X-Bonom, SMS servisom, Skrill-om, Neteller-om, PaySafe servisom ili najboljom Meridian dopunom, instant na tvoj račun je zagarantovanih 20% bonusa, za zabavu, kad god i gdje god ti želiš! U svakom trenutku posjeti meridianbet.ba – mjesto najbolje zabave i najvećih bonusa!

Ukoliko želiš da znaš, koje to neodoljive ljepotice, prate Staniju i Miu sa još jačim bonusima, obavezno klikni na OVAJ LINK!

Sve što možemo reći, jeste da je jedna od njih KOCKAR!

Meridian – lijepa strana života!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top