zeljko dec 13, 2017 - 2729 Views

Uživajte godinu dana besplatno u svim HBO sadržajima Featured

Već smo navikli da nas HBO (Home Box Office), vodeća premium televizijska mreža, obraduje skoro svakodnevno, najnovijim svjetskim filmskim i serijskim ostvarenjima. Premijere svjetskih hit TV serija na HBO kanalu budu prikazane odmah nakon svjetshih predstavljanja, a HBO kanal u ponudi m:tel televizije možete da pratite u dodatnom Open IPTV paketu, na poziciji 350.

U sklopu HBO ponude je i istoimena videoteka u kojoj ovog puta preporučujemo  njemačku seriju “Vavilon Berlin”.

Radnja serije smještena je u proljeće 1929. godine. Neizvjesnost vlada u metropoli. Od ekonomije do kulture, od politike do podzemlja – sve je zahvatio čvrsti stisak radikalnih promjena. Spekulacije i inflacija već polako nestaju na temeljima još uvijek mlade Vajmarske republike. Sve veća nezaposlenost i siromaštvo u potpunom su kontrastu sa neumjerenošću i raskalašnošću noćnog života grada i njegovom bujajućom kreativnom energijom. Gereon Rat, mladi policijski inspektor iz Kelna, prebačen je u Berlin da bi raskrinkao obruč pornografije kojim upravlja berlinska mafija. Ono što na prvi pogled izgleda kao jednostavan slučaj iznude, ubrzo prerasta u skandal koji će zauvijek izmijeniti živote Gereona i njegovih najbližih saradnika. Zajedno sa stenografkinjom Šarlot Riter i njenim partnerom, Brunom Volterom, Rat se suočava sa zamršenom mrežom korupcije, dilovanja droge i trgovine oružjem, zbog čega ulazi u egzistencijalni sukob, jer je rastrzan između odanosti i otkrivanja istine. Nama preostaje da se zapitamo ko je prijatelj, a ko neprijatelj u ovoj priči.

Ukoliko još uvijek niste osjetili čari HBO sadržaja, sada je pravo vrijeme za to.

Do kraja januara 2018. godine pređite u m:tel i pored iznosa i do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici i 50% niže pretplate prva dva mjeseca,  dobićete i 12 mjeseci potpuno besplatnog uživanja u HBO sadržajima. Više informacija o ovoj aktuelnoj ponudi potražite na adresi www.mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top