Dijana dec 16, 2016 - 4064 Views

Veliki Getsbi dolazi u Banjaluku: Izabrana najoriginalnija ideja za novogodišnju žurku Featured

 

Zahvaljujući želji jedne Banjalučanke i podršci m:tel-a, Veliki Getsbi dolazi u grad na Vrbasu. Kompanija m:tel je organizovala izbor najoriginalnije ideje za novogodišnju žurku, a dobitni koncept je osmišljen upravo u duhu slavnog romana.

Svi zainterersovani su u periodu od 2. do 11. decembra imali mogućnost da putem m:tel-ove Facebook stranice pošalju svoje ideje za originalnu novogodišnju žurku. Pristiglo je na desetine prijava iz svih krajeva BiH, a m:tel-ova komisija je ideju Tajane Dedić Starović izabrala kao najzanimljiviju, te će se pobrinuti da ona i njeni prijatelji 2017. godinu dočekaju u velikom stilu.

Tema žurke biće raskošni stil dvadesetih godina prošlog vijeka, sa mnogo retro elemenata, neobičnih detalja i starinskog duha, koji odgovaraju opisima Skota Ficdžeralda. Poseban tim kompanije m:tel pobrinuće se da na najvjerniji način preslika ambijent ovog perioda u današnju Banjaluku te Tajani Dedić Starović i njenom društvu već u novogodišnjoj noći ispuni prvu veliku želju.

Osim dobitnice glavnog poklona, kompanija m:tel je odlučila da obraduje još dvije osobe. Mirjana Trninić i Slaviša Borojević će za svoje originalne prijedloge, kao drugoplasirana odnosno trećeplasirani na ovom konkursu, biti nagrađeni odličnim smartfonima Alcatel Idol 3.

Kompanija m:tel već po treći put organizuje izbor najoriginalnije ideje za novogodišnju proslavu, a do sada su izabrane ideje realizovane u Banjaluci i Višegradu.

m:tel – imate prijatelje!

 

 

 

 

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top