Dijana apr 06, 2017 - 4054 Views

Najavljen Teatar fest „Petar Kočić“ 2017 Featured

Tradicionalna podrška kompanije m:tel Teatar festu se nastavlja

U Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci je 05.04.2017. godine, održana konferencija za štampu povodom održavanja jubilarnog, 20. Teatar festa „Petar Kočić“ 2017. godine. Na konferenciji su prisustvovali Boris Mišković, selektor ovogodišnjeg Teatar festa, Aleksandar Stojković, umjetnički direktor Narodnog pozorišta Republike Srpske i Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel.


Kompanija m:tel je dugogodišnji i već dokazani prijatelj ove institucije kulture, ali i događaja poput Teatar festa, koji svake godine u Banjaluku donosi poseban duh jednog od najljepših umjetničkih izraza - čaroliju teatra. Tradicionalno prijateljstvo i dobra saradnja Narodnog pozorišta RS i kompanije m:tel, nastavlja se i ove godine, sponzorstvom održavanja ovogodišnjeg Teatar festa, ali i pozorišne sezone 2017/2018.

I ovogodišnji Teatar fest će biti otvoren premijerom predstave pozorišta domaćina, riječ je o predstavi „Samo ne u Švajcarsku“, a za nagrade će se boriti komadi „Moje dete“ u izvođenju Beogradskog dramskog pozorišta, „Novo doba“ Bitef teatra i Mess-a, „Pluća“ u izvođenju Egzit teatra, „Julije Cezar“ u izvođenju Grad teatar Budva, KC Svilajnac i Narodnog pozorišta Sombor, „Čuvari tvog poštenja“ Gradskog pozorišta Podgorica, te predstava „Trudna priča“ u izvođenju Teatra komedija iz Skoplja. 

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top