Super User nov 26, 2016 - 2565 Views

Belma Brajević zaštitno lice nove mirisne linije Golden Kiss: Prvi put u ulozi modela Featured

Mostarka Belma Brajević zaštitno je lice nove mirisne linije Golden Kiss, brenda B.U., koji djevojkama poručuje Slavi sebe bez filtera /Celebrate every you with no filter. 

U vrijeme „umjetne ljepote“, koja promoviše bijeg od prirodnog i obaveznu upotrebu raznih filtera prilikom slikanja beauty trenutaka, brend B.U., u predstavljanju novog mirisa Golden Kiss, odlučio je odvažiti se i komunicirati suštinu ohrabrivši djevojke da slave prirodnu ljepotu i žive prema vlastitom raspoloženju i željama, kreirajući nove trendove, kao što je #Bunofilter.

 

Za predstavljanje novog mirisa odlučili su model potražiti upravo među djevojkama koje odluče slijediti novi trend. Tako je brend B.U. izbor modela za zaštino lice kampanje organizovao putem specijalno dizajniranog microsite-a, #Bunofilter, gdje su djevojke iz cijele BiH bile pozvane da postavljaju svoje fotografije što prirodnijeg izgleda i obavezno bez filtera. I ideja vraćanja izvornoj ljepoti postala je trend, jer mnoge od njih su odlučile: Slaviti sebe, bez filtera! Na microsite-u u konkurenciji bile čak 1622 fotografije, a pobjedu je odnijela 20-ogodišnja Belma Brajević. 

 

„Za takmičenje sam saznala putem Facebooka i privukla me ideja prirodne ljepote, jer smatram da se trebamo vraćati tim vrijednostima. S obzirom da je ovo moje prvo profesionalno iskustvo u modelingu moram priznati da sam izuzetno zadovoljna kako je protekao photoshooting za kampanju brenda čije proizvode inače koristim i volim. Jedna sjajna saradnja, koja mi je donijela mnogo uzbuđenja“, poručila je Belma.

 

U okviru takmičenja djevojke su fotografijama slale različite poruke, kao što su romantic, wild, free, spicy, passionate, in love. Pored glavne nagrade, brend B.U. je tokom kampanje učesnice nagrađivao i vrijednim sedmičnim nagradama, a u vodećim bh. gradovima upriličene su i brojne promocije na kojima se mogao testirati novi miris, Golden Kiss.

Related items

Belma Brajević zaštitno lice nove mirisne linije Golden Kiss: Prvi put u ulozi modela
I ovog proleća će se naći nov 26, 2016 - 2565 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top