Marketing maj 16, 2018 - 448 Views

7 načina vođenja ljubavi koje svaki par treba da praktikuje

Da ne biste nikad pali u rutinu...

Lagano vođenje ljubavi
Kada imate vremena iskoriste ga na najbolji način sa svojim dragim, u krevetu! Ono što je najvažnije ovde jeste vreme i proces. Nigde ne žurite, posvećeni ste jedno drugom i činu koji će vas ispuniti mnogim slatkim zadovljstvima, a potom i dovesti do ekstaze. Vođenje ljubavi koje će vas zbližiti jeste ono prepuno laganog uživanja. Uživajte svim čulima u njemu i dopustite da on uživa u vama, lagano i senzualno.

- Znajući da mu je dovoljno stalo da vas obaspe nežnostima koje će trajati saatima, gradite poverenje i sigurnost među vama. Vaša emotivna veza dostiće jedan novi nivo intimnosti jer vreme koje ste proveli u spavaćoj sobi nije rezervisano samo za seksualnu senzaciju, već i za period uživanja i zbližavanja koje ste jedno drugom priuštili - objašnjava Deb Levin, autorka knjige The Joy of Cybersex.

Seks na brzaka
Seks na brzaka je poput zemljotresa. Skočiće vam adrenalin, završiće se pre no što shvatite šta se dešava i na kraju će vam klecati kolena. Pored toga što ćete izbaciti iz sebe nagomilanu negativnu energiju, brzinski seks koji ćete vi inicirati veliki je kompliment vašem dragom i nema boljeg načina da ga oraspoložite. Raskopčajte ga, pomerite gaćice u stranu i počnite sa akcijom. Jedino što vam može zafaliti da bi ovaj seks bio potpuno uspešan jeste malo lubrikanta, koji je vaš najbolji prijatelj u ovakvim situacijama u kojima nema vremena za predigru.

Bez blama
Možda mislite da bi prostije bilo da držite govor pred 500 ljudi, nego da masturbirate dok vas dragi gleda ali možda je baš to okidač koji je potreban da vašu intimu pretvori u potpuno eksploziju. Eksperti kažu da je posmatranje žene dok masturbira jedna od najčešćih muških fantazija. Međutim, to nije samo spektakularni seks šou koji nikada neće zaboraviti, to je i način da mu pokažete šta vam najviše prija tokom pedigre i njegove ručne stimulacije.

Sesija maženja
Svako sa pulsom je potpuno lud ukoliko ne žudi za vrelom senzualnom sesijom u krevetu, ali ponekad je sve što nam treba samo malo intime koja će nas zbližiti sa voljenom osobom. Možda neće doživeti spektakularni seks, ali ćete se osećati dobro.

- Ljudi praktikuju seks iz različitih pobuda, a ova pobuda je jedan od njih. Vođenjem ljubavi postižete da se osećate voljeno, što je takođe i jedan od psiholoških i fizičkih elemenata koji vašu vezu jača - objašnjava seksualni terapeut Majkl Sejler.

Divlji seks
Sirovi, iskonski, životinjski seks koji će probuditi komšije, uplašiti kućne ljubimce i rasklimati okvire kreveta - što razuzdanije, to bolje. Svaka divlja seks sesija počinje animalnom pozom, na sve četiri. Zgrabite njegove ruke i stavite ih oko struka, što nije samo znak da znate šta želite, već i da mu verujete, a on će vam odgovoriti zovom divljine.

Prepuštajući seks
Muškarci su bića koja žude za osvajanjem teritorija, naročito ako je u pitanju žensko telo, teritorija koja im pričinjava toliko zadovoljstva, upravo zbog toga postaju potpuno razuzdani kada im dopustite da vas osvoje. Tokom predigre, raširite noge upotpunosti, a ispod sebe stavite jastuk, zatim ga zamolite da lagano legne na vas, i nogu široko raširenih počnite sa akcijom. Ova poza će mu pružiti odrećenu slobodu za manervisnje kavo želi. Potom stavite noge na njegova ramena, a on neka vas uhvati za članke i postavi ih gde mu odgovara i vama naravno. Dok on vodi igru šapnite mu da vas dovede do orgazma. Što ostavlja utisak da ste sigurni u njegove sposobnosti, a njegov ponos čini još većim.

Vi, domino
Naravno, oboma će vam prijati i da vi preuzmete kontrolu! Kada se osećate posebno nestašno, zaskočite ga bez najave i naredite mu da narednih sat vremena radi isključivo ono što mu vi kažete. Poze "žena na vrhu" i "obrnuta kaubojka" su idealne za ovu varijatnu.

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top