Marketing maj 22, 2018 - 539 Views

Kraljevske poze - užitak ogroman - orgazam zagarantovan!

Nakon prevelike pompe oko vjenčanja možda će se i Megan i Hari malo odmoriti i uživati u slasti početka braka.

Nije da nam je baš poznato koja je njima poza omiljena, ali ove četiri koje smo izdvojili su i te kako vrijedne kraljeva. Sve one vam donose ogroman užitak, a orgazam vam je zagarantovan.

Pa, zašto ih ne biste isprobali još večeras?

1. Srebrna kašika

Da, da, tako se kaže, Hari se sigurno "rodio sa srebrnom kašikom u ruci", ali sad ne govorimo o pravom priboru za jelo, već o položaju za vrijeme seksa kad oboje ležite na boku, a on se priljubi odpozadi uz vaše tijelo.

Ovo je sjajna poza za muškarce koji prebrzo dolaze do orgazma, jer ih najmanje stimuliše. Nije loša ni za žene koje imaju slobodne ruke da, neometano od pogleda, stimulišu svoje grudi i klitoris.

2. U slavu krune

On klekne, a žena licem okrenuta prema njemu ga klečeći opkorači.

Ovaj položaj je idealan za duboku penetraciju. Ženi daje potpunu kontrolu, a njemu slobodne ruke za istraživanje.

3. V kao "victory"

Muškarac klekne ispred žene koja je na leđima sa visoko uzdignutim nogama, u oblik slova "v". Ovo je mali obrt klasičnog misionarskog položaja, a stvoren je da se osjećate poput princeze.

Ovo mijenja ugao pod kojim penis ulazi u vaginu i pojačava osjećaj u vagini. Varijacije: gležnjevima obuhvatitite njegov vrat ili privucite koljena na svoja prsa za bolji stisak.

4. Na prijestolju

Treba vam čvrsta stolica, (vaš "prijesto") na koji će on sjesti, a žena treba da sjedne u njegovo krilo, okrenuvši mu leđa.

Kad ovako sjednete na penis, G - tačka je jako dobro stimulisana. Osim toga žena može da kontroliše pritisak, ugao i da dobije maksimum užitka. On ima slobodne ruke da čini sve što poželite.

(telegraf.rs)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top