Marketing feb 13, 2021 - 37 Views

Muškarci pažnja: Da li znate zašto vas žene ostavljaju iako vas vole? Featured

Neminovno je da u vezama dođe do krize i složenih situacija u kojima je ponekad potrebna i pomoć stručne osobe kako bi se pronašlo odgovarajuće rešenje, no stručnjaci su složni u tome da postoji jedna istina koje bi svi muškarci trebalo da budu svesni, a to je da žene ostavljaju muškarce koje vole.
Zbog toga se osećaju užasno. Srce im se kida, ali će to učiniti. Skupiće svu svoju hrabrost, pokupiti svoje stvari i otići. Da, žene napuštaju muškarce s kojima imaju decu, zajednički dom i život.
Odlaze zbog niza razloga, ali jedan je posebno iznenađujuć i zavređuje pažnju: odlaze zbog toga što muškarac kojeg vole nije prisutan. On ili radi po cele dane ili se bavi nekim sportom ili igra igrice na računaru, gleda televiziju, ide u ribolov... spisku nema kraja.
To nisu loše osobe, oni su dobri prema suprugama, dobri su očevi, brinu o svojoj porodici, tople su i simpatične osobe... Ali svoje supruge uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno nisu prisutni, ali očekuju da su one uvek tu.(republika.rs)
 
Tagged under

Related items

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top