Marketing feb 18, 2021 - 94 Views

Poljubac u čelo i njegovo značenje Featured

Djela govore više od riječi, a to važi i za poljubac. Kada vas neko poljubi u čelo, to ima posebno značenje, a evo i kakvo. Poljubac u čelo predstavlja mnogo intimniji i ličniji znak nego što mnogi misle. Kada vas neko poljubi u čelo, znajte da zauzimate vrlo posebno mjesto u njegovom srcu.

Poljupci u čelo su česti kod prijatelja, parova, roditelja, ali možemo sa sigurnošću tvrditi da znače puno više od bilo kakvih drugih poljubaca. Evo i zašto!

Ovakav poljubac možete da dobijete od vašeg prijatelja kada ste pod stresom, a on želi da vas utješi. Ali, ako vas ovako poljubi osoba koja vas je prije toga ljubila na neki intimniji način, to znači da vaš odnos postaje ozbiljniji.

Takođe, poljubac u čelo od strane partnera poručuje da želi da se brine o vama, da vas zaštiti. Poljupcem u čelo muškarac/žena vam poručuje da mu/joj je stalo do vas, da voli da dijeli prostor sa vama, da mu/joj mnogo značite.

Ukazuju na vrlo duboku emocionalnu povezanost, a znače i zahvalnost i poštovanje!

Poljubac u čelo je i znak obožavanja - ljubljenje nekoga u čelo je kao da kažete: "divna si" ili "obožavam te". Poručuje da se sviđate osobi koja vas ljubi u čelo, pogotovo na javnim mjestima ako ne želi da bude preočito.

Tiho poručuje: "Volim te"

Takođe, pokazuje vam da ste u mislima osobe koja daje poljubac. To je kao da ljubi vašu dušu - naše čelo predstavlja treću čakru koja je centar za predviđanje i intuiciju.

(Novosti.rs)

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top