Dijana jan 19, 2017 - 3788 Views

Odabrana najljepša praznična jelka Featured

Kreativnost i ekologija na djelu

Od skoro 400 prijava pristiglih na konkurs kompanije m:tel za najljepšu prazničnu jelku, stručni žiri je odabrao onu koja je osvojila simpatije svih članova -  jelku ručno izrađenu koju je na takmičenje prijavila Katarina Vučen.

Dileme su bile brojne, a nakon dužeg zasjedanja odlučeno je da plaketu najljepše ponese jelka koju su zajedničkim snagama i koristeći reciklirane materijale napravili Katarina Vučen, učiteljica u Osnovnoj školi Veselin Masleša u Foči, i njen razred II2. 

Katarina Vučen, je i magistar ekologije, a kroz kreativne aktivnosti i korištenje recikliranih materijala svoje učenike podučava i važnosti o ekološkoj svijesti, a njihovo drvce je imalo i interesantan hashtag #ReciklažaNijeGnjavaža. Kao poklon za najljepšu jeku, Katarina je osvojila Alcatel Pixi 8 WiFi.

Trebalo je odlučiti između minijaturnih ili džinovskih jelki, instalacija postavljenih na zid, jelki okićenih standardnim ili neobičnim ukrasima... Stručni savjetnici prilikom izbora bili su mališani iz Banjaluke, koji su rado prihvatili zadatak ocjenjivanja prazničnih ukrasa i svojim komentarima znatno pomogli prilikom odluke. Mališani su bez dileme jelku koju su napravili njihovi drugari iz Foče ocijenili kao najneobičniju i najkreativniju, a ujedno i kao najljepšu.

Konkurs je trajao od 23. decembra do 15. januara, a u njemu su mogli učestvovati korisnici mreže Instagram iz BiH. Koristeći hashtag #DrvcePrijateljstva na Instagramu možete pogledati galeriju svih fotografija pristiglih na konkurs.

 

m:tel – imate prijatelje!

 

 

 

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top