Dario jul 29, 2022 - 437 Views

Šta muškarci žele? Featured

Šta muškarci žele: Osobine koje ženu čine savršenom

Da li ste se ikada zapitali zašto muškarci odmah primete određene žene? Šta je to što ih privlači i šta ove žene čini savršenima u očima muškaraca? Vjerovali ili ne, ne radi se o vanjskom izgledu ili načinu na koji se oblačite. Sve je zapravo vrlo jednostavno.

Muškarci vole jednostavnost, praktičnost i opuštenost. Nije im ni bitno kako žena izgleda – ima primjera da su odabranice pojedinih zavodnika malo punije. Ono što muškarci traže u ženi su više kvaliteta koje bi svaka žena želela da posjeduje. Također, važan je odnos iskrenosti, povjerenja i pažnje. Mnogi od njih samo čekaju da ih žena “razmazi”, a svi ti kvaliteti zajedno na kraju prerastu u ljubav.

Mnoga prijateljstva muškarca i žene prerasla su u ljubav upravo zbog brige, odanosti i privrženosti. Stoga, ako želite da se dopadnete svom izabraniku, važno je da budete iskreni prema njemu, a ostalo će tek doći.

Fizički izgled je važan, ali…

Fizički izgled kod žena je bitan muškarcima i oni vole da njihova odabranica izgleda lijepo i njegovano. Prvo što primete kod žene su njene obline, ali su im ipak važnije njene osobine.

Važni su im smisao za humor, inteligencija i stav. Kada se sve ovo spoji, dobijate idealnu ženu za kojom svaki muškarac žudi. Muškarci ne traže samo pristojnu ženu sa kojom će podijeliti obaveze koje život nosi, već i ženu koja je slobodoumna, ambiciozna, snažna. Takođe, muškarci vole da eksperimentišu, a privlače ih žene koje će im pružiti zadovoljstvo u seksualnom smislu.

Evo još nekih kvaliteta koje posjeduju žene koje lako osvajaju muška srca:

Strast je takođe važna

Strast je nesumnjivo jedna od privlačnih ženskih kvaliteta koje svaki muškarac traži u ženi. Strastvena žena je interesantna muškarcu jer je muškarac istraživač i voli da testira granice. Takođe, čak i ako je žena fizički privlačna i voli seksi odjeću, a pritom joj sve to dobro stoji, muškarac je nikada neće poželjeti izgubiti.

Većina muškaraca je zatvorena, pa ne vole da dele tajne iz spavaće sobe ili iz privatnog života. Ako žena priča o tome, ona samo odbija svog muškarca.

Njegovane žene su privlačnije muškarcima

Činjenica je da muškarci vole njegovane žene, ali ako vam se desi da nije vaš dan i da ste umorni od svega, ne brinite. Svima se dešava da samo požele da provedu dan sami kod kuće u pidžami, pa kada je koža lica masna, to se može riješiti njegom i prirodnom kozmetikom.

Ne očajavajte ni kada imate spoj sa dečkom, jer on neće primetiti da imate bubuljicu na nosu ili da možda niste sredili nokte. Vaš cjelokupni izgled, vaša ličnost i način na koji se smiješite su mu važni.

A svakodnevna njega je neophodna, naravno, pa je najbolje da imate svoju rutinu koje uvijek treba da se pridržavate. Brinite o svom licu i tijelu, posjećujte kozmetičke salone ili radite anticelulit masažu kod kuće, sve će vam to koristiti, a svom muškarcu ćete biti privlačni.

Oči su ogledalo duše

Čitavo biće čovjeka se vidi u očima, pa se ne kaže uzalud da su oči ogledalo duše. Ponekad se u očima vidi mir, dobrota, smirenost. Takve oči su nežne i miluju toplinom i vole sve oko sebe. Muškarci vole da budu u centru pažnje, traže srodnu dušu, odnosno onu pravu koja će imati oči velike kao cio svijet.

Većina muškaraca, na pitanje šta ih je prvo privuklo kod izabranice, odgovorila je da su to bile oči i osmjeh...

Smijeh i smisao za humor

Nasmiješene žene zrače pozitivnom energijom i privlače sve oko sebe. Njihov zarazni smijeh je ono što svi vole kod njih, posebno muškarci. Čak i kada imaju odličan smisao za humor, to ih čini izuzetnim u očima suprotnog pola.

Uvijek nasmijane žene privlačne su muškarcima – jer imaju snagu i plijene svojom ličnošću.

Inteligentne žene privlače muškarce

Iako nije pravilo, privlačnije su inteligentne žene, jer muškarci vole da pričaju o raznim temama, ali i da čuju kritičko mišljenje.

Najvažnije je da muškarcu prija razgovor, koji je stimulativan. Pronicljivost je još jedna osobina koja se cijeni u muškom svijetu, posebno kada su u pitanju aktuelne teme.

Naravno, ne morate znati sve o fudbalu ili politici, na primjer, jer je zapravo važno da sve što kažete bude zanimljivo, začinjeno duhovitim komentarima. Kada uspete da ostvarite takav odnos sa svojim dečkom, znajte da ga imate za sva vremena.

Privlače ih skromne žene

Skromnost je vrlina onih žena koje ne traže previše od života, a muškarci to vole. Ako je žena svjesna svojih kvaliteta, vrlina i mana, to će u velikoj mjeri doprinijeti osvajanju muškog srca. I skromna žena je realna, pa ne želi da živi u bajci, već čvrsto stoji na zemlji. Skromnost i prihvatanje stvarnosti razlog su što su ih njihovi muškarci prisvojili samo za sebe.

Žene koje poštuju same sebe imaju veće šanse

Samopoštovanje je takođe jedna od osobina koje muškarci vole kod žena. Općenito, muškarci vole žene koje poštuju same sebe, iako brzo prepuštanje seksualnim željama ponekad može biti uzbudljivo i za muškarce i za žene.

Muškarci brzo gube interesovanje za ženu koja ne poštuje sebe i obično ne stupaju u ozbiljnu vezu sa njom. Čak i ako se vrati takvoj ženi, sigurno je da je seks sve što želi od nje.

Zato je važno da žena prvo poštuje sebe, pa će i drugi poštovati nju. I na kraju krajeva, veza za jednu noć nikome nije donela ništa, osim kratkotrajnog zadovoljstva.

Savršena žena zna šta muškarac želi

Obično se duge veze pretvore u brak, a muškarac ostaje sa ženom jer ona tačno zna šta njen muškarac želi. Ponekad, bez ijedne riječi, samo pogledom, žena može pročitati misli svog voljenog i dati mu ono što mu treba.

Znat ćete da ste uspjeli kada vam se muškarac povjeri i podijeli s vama svoje najintimnije tajne i želje. Naravno, on vam vjeruje i ne očekuje da ćete pokvariti takvu vezu i reći nekome o tome. Čuvajte njegove tajne koje vam je povjerio kao najdragocjeniji dio sebe i imat ćete ga zauvijek!

Čovjeku je potreban partner i prijatelj, ali i rame za plakanje i neko ko će mu dati pravi savjet u pravo vrijeme. Kada sve to dobije u jednoj ženi, muškarac će je sigurno odvesti pred oltar.

Male stvari čine život

Male, svakodnevne stvari su ono što život čini ljepšim. Ponekad iznenadite svog dečka nekim lepim gestom, poklonite mu nešto, jer svi uživaju u malim stvarima. Dajte mu do znanja da vam je važan, da razmišljate o njemu.

Dajte mu vremena i saslušajte ga. Učešće u razgovoru, suosjećanje i prijateljstvo osnova je dobre i kvalitetne veze i muško-ženskih odnosa. Kada to postignete sa svojim izabranikom, znajte da je to siguran znak da će on dugo ostati s vama. Voleće vas i poštovati sve dok pokazujete interesovanje za sve što se dešava u njegovom životu.

Svaki muškarac teži da pronađe svoju srodnu dušu sa kojom će ostati do kraja života. U takvoj, izuzetnoj ženi ima mnogo uloga: majka je, supruga, prijateljica, savetnica, advokatica, kuvarica, animatorka...

Sve spojeno u jednoj ženi, upakovano i začinjeno radošću i pozitivnim stavom prema životu. Formula je to uspjeha koju vam muškarci neće otkriti, već će je poput iskusnih detektiva tražiti u svakome od nas, dok ne pronađu pravu i zatvore slučaj!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top