Dijana mar 24, 2017 - 4151 Views

Huawei P10 premijerno predstavljen u Banjoj Luci Featured

Najluksuzniji telefon na tržištu već sad u ponudi kompanije m:tel

Huawei P10, mobilni telefon koji je uzdrmao svijet mobilne telefonije je, po prvi put u Bosni i Hercegovini, predstavljen u Banjoj Luci, 23. marta, u Kamenoj kući na tvrđavi Kastel. Brojne zvanice, kao i predstavnici medija, imali su priliku da se, samo mjesec dana nakon svjetske premijere u Barseloni, upoznaju sa vrhunskim performansama nasljednika uspješne P serije. 


„Prošle godine sa Huawei P9 imali smo preko 10 miliona korisnika našeg telefona, a sa Huawei P10 imamo još veće planove. P10 posjeduje jednu sasvim novu karakteristiku 'portret’ na koju mnogo računamo jer želimo da svako od nas zabilježi najdivnije i jedinstvene trenutke. Tako da, očekujemo još bolju prodaju u 2017. godini“, naveo je Jacky Zhao, regionalni direktor terminalnog odjeljenja Srbija rep. ofisa.

Novi Huawei P10, poput svojih prethodnika, posjeduje tehnologiju brzog punjenja telefona, te se za svega 15 minuta punjenja, baterija uređaja može napuniti i preko 30 procenata, a na ovom modelu su uvedena i nova tehnološka rješenja. 

„Huawei P10 se prije svega izdvaja svojom kamerom. Naša saradnja sa kompanijom LEICA se nastavlja, tako da imamo ne samo dvije zadnje kamere, već i prednju LEICA kameru, a tu je upotreba 'portret’ načina rada, kao jedna od novina koju niko od drugih brendova do sada nije primjenio“, istakao je Jacky Zhao.

Označen kao jedan od najluksuznijih uređaja na tržištu, Huawei P10 posjeduje elegantan dizajn, neprikosnovenu funkcionalnost i preciznost pri upotrebi, a samim pojavljivanjem je postavio visoke standarde u svijetu mobilne telefonije. 

Svjetskom premijerom novih modela P serije kompanija Huawei je ponovo visoko podigla ljestvicu u odnosu na konkurenciju, a već sada je dostupan korisnicima u sklopu ponude kompanije m:tel.  

Ljubitelji fotografije mogu da posjete Kamenu kuću na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci, gdje će do 13. aprila 2017. godine biti otvorena „Huawei izložba fotografskih portreta“, u okviru koje je predstavljen niz portreta fotografisanih upravo kamerom novog Huawei P10 telefona.

Related items

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top