Dario dec 03, 2018 - 144 Views

Škole fudbala u Doboju Featured

U poslednje vrijeme pored već postojećih klubova FK Željezničar i FK Sloga možemo reći da su se pojavile odlične škole fudbala. Kako smo rekli pored Škole fudbala Željezničar i Škole Fudbala Sloga, izdvojit ćemo novoformiranu Školu Fudbala Ačko, a naravno i Školu Fudbala Rudanka.

Sve ove škole imaju za cilj da edukuju mališane lijepom ponašanju, druženju, kolegijalnosti, fer igri, a naravno ko bude uporniji i imao posebne afinitete ka fudbalu "ko zna"!  Svaka od ovih škola ima svoju priču i svoje rezultate, slobodno možemo reći da je ovo vrhunski način za promovisanje grada i regije.

Prijedlog redakcije je vrlo jednostavan, a mislimo da je super varijanta da se iz svih tih generacija napravi jedan tim iz svake generacije koja bi predstavljala grad i zvali bi se Reprezentacija Grada Doboja.

Na ovaj način mališani koji bi igrali u svojim matičnim školama bi imali ambiciju da "upadnu" u reprezentaciju grada Doboja. Reprezentacija bi imala za priliku da godišnje učestvuje na 3 prestižna turnira gdje bi svi oni koji su možda malo bolji i imaju više sportske sreće ostvarili mogućnost da ih neko zapazi i iz evrposkih klubova.

Pogledajte oficijelne facebook stranice svih škola koje smo nabrojali:

ŠF AČKO

ŠF FK ŽELJEZNIČAR DOBOJ

ŠF FK SLOGA DOBOJ

ŠF RUDANKA OMORIKA PET

Projekat je u formi ideje, a ko god misli da je dobra ideja neka nam se javi na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top