Aleksandra mar 31, 2021 - 257 Views

Piksi: Najvažniji su bodovi, usrećili smo ljude u Srbiji. Featured

BAKU - Najvažnije je da smo smo osvojili veoma važna tri boda. Znali smo i pripremali smo se da će biti ekstremno teško, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković poslije pobjede u Azerbejdžanu (2:1).

 

"Ne sme da nas zavara prvo poluvreme gde smo bili bolji, dominirali. U nastavku ste videli kako stvari mogu da krenu drugim tokom. Čestitam igračima što su pokazali jak karakter i što su sačuvali nadu u pobedu koja je zaslužena. Pokazali smo da smo bolji od Azerbejdžana", rekao je Stojković poslije utakmice.

On je ponovio koliko je važno vjerovati u pobjedu.

"Moramo da igramo svaku utakmicu ovako. Da se ne predajemo, ta reč ne postoji za nas. Opet smo usrećili sve ljude u Srbiji. Veliku satisfakciju imam, posebno kada se pogleda umor. Naglasio bih strahovitu želju koju su moji igrači pokazali. Možemo da budemo zadovoljni", rekao je.

Stojković je istakao da će ekipa učiniti sve da ostane na prvom mjestu grupe.

"Verujemo da možemo. Veru i nadu ne mogu da nam oduzmu. Biće sve bolje. Nismo iznenađeni svime što je bilo u Bakuu, nemojte da mislite da će neko ovde dobijati sa četiri ili pet razlike. Sve je bilo na visokom nivou, visok profesionalizam i ovi naši rezultati dolaze kao epilog celog ambijenta u reprezentaciji", zaključio je Stojković.

izvor.nezavisne novine

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top