Aleksandra apr 23, 2021 - 3732 Views

Samo u Meridianu: SMS-om deponuj bez dodatnih troškova! Zabava uvijek i na svakom mjestu! Featured

Samo u Meridianu: SMS-om deponuj bez dodatnih troškova! Zabava uvijek i na svakom mjestu!

Samo u Meridianbet kladionici, sad možeš da deponuješ na svoj nalog, prepaid i postpaid SMS porukom, bez dodatnih troškova!

Danas gotovo da ne postoji osoba koja ne koristi svoj smartphone za zabavu. Ali, mjesto najbolje zabave, definitivno je Meridian! Samo u Meridianu sad možete da kontrolišete svoju zabavu, uvijek i na svakom mjestu i to bez dodatnih troškova..

Kroz samo par klikova, uvijek i na svakom mjestu možeš da deponuješ na svoj svoj nalog SMS porukom, sa svog prepaid broja, ali i sa svog postpaid m:tel broja. Uopšte nije bitno, da li si klasični igrač sportske prognoze, pa želiš da tipuješ na NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, ili voliš adrenalin kazino igre, sad možeš sve to kad god ti želiš! Banke rade pa zatvore, poslovnice ograničene radnim vremenom, kiosk isto, ne stigneš uplatiti i šta onda? Da li želiš da propustiš priliku da zaradiš kad znaš tačno kako će tvoj favorit da odigra? Pa, naravno da ne!

Iskoristi priliku i pošalji jednostavnu sms poruku, sa svog m:tel prepaid ili postpaid broja, tako što ćeš ukucati iznos koji želiš, broj svog korisničkog naloga i poslati na broj ( 0651265 za prepaid), ( 0651356 za postpaid ) i sredstva su automatski na tvom nalogu, kad god ti to poželiš!

Primjer za postpaid: 1_1234567 i pošalji na 0651356

Primjer za prepaid: 1_1234567 i pošalji na 0651265

Meridian – mjesto najbolje zabave!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top