Dario apr 04, 2018 - 1080 Views

ŠF Ačko svoju misiju ispunila u Beogradu Featured

 

Vicešampion Srbije organizovao je u utorak probni trening za mališane iz čitave zemlje. Tradicionaloj manifestaciji "Open Day" ovoga puta se odazvalo 180 dečaka koji su pokušali da se dokažu tokom probnog treninga.Stefan Popović

Crvena zvezda je svakom dečaku koji se odazvao pozivu da dođe na otvoreni trening poklonila članstvo u klubu, a dvanaestorica najboljih dobiće šansu da nastave da se dokazuju.

Radi se o dečacima rođenim u periodu od 2007. do 2011. godine i oni će se već sutra pridružiti deci koju su prethodnih meseci skautirali Zvezdini sakuti.

Naime, 3. aprila najbolji dječaci u svojim generacijama iz Škole fudbala Ačko su bili na treningu i možemo sa radošću potvrditi da je jedan naš dječak odabran da se dalje dokazuje, a radi se o malom talentovanom Stefan Popović iz generacije 2008. Stefan je danas 04.04.2018. ponovo u Beogradu.

Dječaci koji su bili u  Beogradu i obavili trening možemo slobodno reći da su za sigurno pokazali da mogu parirati svojim vršnjacima iako su  iz malog grada. Tako   su  Stefan Popović iz generacije 2008, Dorijan Haler Spahić, Danilo Marković iz generacije 2011, zatim Sergej Milačak, Lazar Gavrić, Danilo Savić i Malešić David iz generacije 2007 sigurno mališani koji sa svojim drugarima koji ovaj put nisu išli mogu napraviti veliki iskorak. 

Dječaci su se super proveli kroz druženje na stadionu Omladinskog Pogona Crvene Zvezde. 

Takođe djeca mogu biti radosna što postoje i igrači, koji su sada treneri, a koji su ostali u vrhunskim odnostima sa pokretačom ove priče Draženom Vasiljevićem. Ime našeg domaćina u FK Voždovac je Nikola Stojković sa kim smo takođe proveli vrijeme, proveo nas je kroz sve dotupne segmente jednog takođe odličnog kluba. Moramo napomenuti da su uspjeli da se druže i sa Dikom Stevanom Stojanovićem o kome ne trebamo mnogo pričati.


"Još jednom se pokazalo da je Srbija i Bosna i Hercegovina  zemlja talenata, kada su svi sportovi u pitanju. Naravno, i fudbal. Interesovanje je bilo ogromno, i deca su se zaista potrudila da ostave dobar utisak. Hvala svima koji su se odazvali, a pozivam dečake i da se priključe našim kampovima gde će takođe imati priliku da se nametnu našim trenerima", rekao je koordinator Zvezdinih škola fudbala Vladimir Cvjetićanin.

Nakon sutrašnje dodatne selekcije koja će biti obavljena na terenima Omladinske škole FK Crvena zvezda, najboljima će biti ponuđeno sa se priključe Zvezdinoj školi fudbala.

Otvorenom treningu prisustvovao je i predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović.

Ostale fotografije sa putovanja možete pogledat na FACEBOOK STRANICI ŠF AČKO

 

 

 

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top