Dario dec 10, 2018 - 779 Views

Utakmice u pomen na Rufija Featured

Veliki događaj u pomen na velikog čovjeka

U nedjelju, 16.12.2018. godine od 13:00 do 17:00h časova u sportskoj dvorani Srednjoškolskog centra u Doboju održaće se utakmice u znak sjećanja na našeg preminulog trenera, prijatelja i saradnika Davora Ruzelu „Rufija“, koji je u kratkom životnom vijeku svojim trudom i predanim radom ostavio neizbrisiv trag u našim životima  i domaćoj košarci. Utakmice mogu da igraju svi koji žele, podjeljeni po uzrastima na sam taj dan kada se skupimo.

 "Bio nam je i više od trenera, razumio nas i kada drugi nisu, bio uz nas kada je bilo i teško i kada smo se veselili. Uvijek je imao vemena za sve nas. Bio je dobar muž, roditelj svojoj djeci i porodici a svu ostalu djecu je poštovao i volio kao svoju.

Pozivamo sve njegove saigrače sa kojima je svoje prve košarkaške korake učinio sa kojima je pobjeđivao i u porazima bio veliki, njegove igrače i igračice koje je on učio o košarci i životu jer je bio svima primjer poštenog i skromnog , brojne prijatelje, roditelje, sve ono koji su odigrali bar jedan basket sa njim ili na bilo kom terenu u Doboj i okolini, sve košarkaške klubove trenere  sa kojima je igrao utakmice da nam se pridruže tog dana kako bismo se svi zajedno još jednom sjetili našeg neponovljivog Rufija.

 Da se čuje još  jedan prolazak lopte kroz mrežicu jer znamo da ce on to negdje na nebu da čuje i da bude sa nama jer zauvijek je ostao u nama." - prenijeli su nam sugrađani bliski njemu.

Podržimo ovaj događaj

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top