Aleksandra apr 09, 2021 - 129 Views

Fascinantni Metju Mekonahi 52 dana živeo u pustinji i napisao autobiografiju Featured

Jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca Metju Mekonahi ispričao je svoje iskustvo apsolutnog osamljivanja u cilju pisanja i završetka svoje autobiografije.

Filmska zvezda se odlučila da napusti dom, prijatelje i porodicu i 52 dana provede u teksaškoj pustinji kako bi imao mir i koncentraciju da završi knjigu „Greenlights“.

Ovo delo je još uvek jedno od najprodavanijih širom Amerike, a Metju u njemu detaljno opisuje svoje odrastanje, sazrevanje i iskustvo na filmu.

Kao osamnaestogodišnji tinejdžer odlučio je da u studentskoj razmeni ode u Australiju, a to iskustvo opisuje kao „život iz pakla“, između ostalog, zbog porodice u čijem domu je boravio. Za razliku od Teksasa, gde je bio najpopularniji i najzgodniji učenik, vlasnik sportskog automobila i dečko najlepše devojke u gradu, odlaskom u Australiju sve je to nestalo.

Sa novajlijom tada niko nije želeo da se druži, nadenuli su mu nadimak „Mačka” koji nije voleo, a u školi je morao da poput ostalih đaka nosi uniformu.

Njegova nova porodica je živela čak 106 kilometara severno od Sidneja, morao je da poštuje „policijski čas”, naloženo mu je da svoje mišljenje drži za sebe, radio je šest poslova, uključujući i posao bankovnog savetnika i pomoćnika u advokatskoj kancelariji. Ubrzo je postao vegetarijanac i imao je samo 58 kilograma i kaže da je sam sebi pisao pisma kako bi se ohrabrio. Razmišljao je da postane vojnik i oslobodi Nelsona Mandelu.

– Bio sam u kadi svako veče pre zalaska sunca, govorio sam sebi da sam dobro i da je reč samo o velikim kulturološkim razlikama – opisao je holivudski zavodnik dodavši da je povratak u Ameriku i odustajanje značilo da je slabić koji ne poštuje svoju reč.

U autobiografiji on se priseća i otkriva priču o zlostavljanju koje je doživeo sa svojih 18 godina, a opisuje i zbog čega ga je policija uhapsila na njegovoj kućnoj zabavi davne 1999. godine, prenosi Nova.rs.

Metju Mekonahi glumio je u pregršt filmova, a dobio je i filmsku nagradu Oskar za fantastično odigranu glavnu mušku ulogu u filmu „Dallas buyers club“.

Izvor: Luftika.rs

izvor:lolamagazin.com

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top