Aleksandra apr 24, 2021 - 207 Views

Vodite nas tamo! Trgovina u koju želi zaviriti svaki obožavatelj Harryja Pottera Featured

Za obožavatelje Harryja Pottera, svaka prilika za uživanje u svijetu magije se itetako cijeni, a stanovnici New Yorka u njoj će uskoro moći uživati na spektakularnom mjestu. U srcu grada otvara se, naime, trgovina u kojoj će baš sve biti posvećeno Harryju Potteru.

Trgovina "Harry Potter New York" prostirat će se na gotovo 2000 metara kvadratnih, imat će tri kata i čak 15 različitih tematskih područja.

Ideja trgovine je oživjeti čaroliju čarobnjačkog svijeta. Obožavatelji čarobnjaštva dobit će priliku da i sami kupe sve vezano za ovaj svijet i da se osjećaju kao dio cijele te priče.

Jednom kada uđu u trgovinu, kupce će dočekatii masivni feniks Fawkes, ljubimac Albusa Dumbledorea. I to je samo početak.

Cijela trgovina puna je savršenih pozadina za fotografije, a ako ste se ikad pitali koji čarobni štapić vam najbolje odgovara, zastat ćete pored interaktivnog stolića i isprobati sve štapiće omiljenih likova.

Bit će tu i virtualne stvarnosti koja će posjetiteljima omogućiti da istražuju svijet čarobnjaštva kao da su zapravo dio njega.

Kada završe s istraživanjem, slijedi kupovina u sklopu koje je moguće i personalizirati kupljene predmete, primjerice ugravirati nešto na štapić, izvesti nešto na ogrtaču i slično. U ponudi će biti i nezaobilazne čokoladne žabe.

Među više od 1000 rekvizita iz svijeta magije bit će i neki autentični predmeti iz filmova. Trgovina na adresi 935 Broadwayotvara se u lipnju.

Slična trgovina već postoji i u Londonu, a sigurni smo da svi fanovi malog čarobnjaka jedva čekaju povratak putovanjima i priliku da možda zavire u neku od njih. Osim toga, uvijek možemo držati fige da će se nešto slično poaviti i negdje bliže.

 

izvor:zadovoljna.hr

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top