Dario jun 26, 2021 - 4026 Views

Veterani FK “Željezničar” Doboj obukli nove dresove donacijom kompanije Meridian Featured

Donacijom sportske opreme kompanija Meridian ulaže u sport

Dok se saniraju polako posljedice izazvane virusom korona u cijelom svijetu pa i u našoj zemlji, kompanija Meridian ne posustaje u donacijama. Borba sa pandemijom uslijed mjera donesenih da bi se sačuvalo zdravlje koje nema cijenu, osjetili su i sportski klubovi i udruženja. Sport se vratio na terene, publika na tribine i sve se polako normalizuje ali su finansije uslijed krize još prisutne.

Udruženju veterana  FK “Željezničar" Doboj ova kompanija je uručila donaciju u sportskoj opremi. Udruženje je nestranačka, nevladina, neprofitabilna organizacija koja na dobrovoljnoj osnovi okuplja nekadašnje fudbalere FK "Željezničar" Doboj, ostale sportiste veterane i druga zainteresovana lica.

Ovo udruženje ima za cilj: podsticanje i afirmaciju sportskog načina života, podršku i pomoć FK “Željezničar” Doboj s posebnim fokusom na omladinske kategorije, promociju grada Doboja kroz mnoge sportske aktivnosti i druženja sa drugim udruženjima sličnih ciljeva, humanitarne i sponzorske aktivnosti, ostvarivanje saradnje i sa drugim sportskim organizacijama.

Ovom prilikom Udruženje veterana FK “Željezničar” Doboj se zahvaljuje kompaniji Meridian na značajnoj donaciji sportske opreme za sve naše igrače veterane, koja nam je u ovim momentima veoma potrebna kako bi nastavili sa našim redovnim aktivnostima.- istakao je Igor Mitrović predsjednik udruženja veterana FK “Željezničar” Doboj.

Sport je važan za sve. Drago nam je što su se utakmice vratile na zelene površine. Te smo imali priliku donacijom sportske opreme pomoći veterane FK “Željezničar” iz Doboja da obuku nove dresove koji nose na sebi i naš potpis. Želimo im dobru igru uz dobre rezultate kao i promociju sporta koju vode.” - izjavili su iz kompanije Meridian.

Sve najnovije vijesti iz svijeta sporta obavezno pogledajte OVDJE.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top