Marketing mar 25, 2020 - 409 Views

Počinje sa radom online psihološka podrška za sve građane BIH! Featured

Centar za mirovne studije iz Banjaluke od 24. marta 2020. godine putem internet video komunikacije nudi individualnu i grupnu psihološku podršku svim građanima Bosne i Hercegovine koji se trenutno nalaze u BiH ili u inostranstvu, posebno onima u izolaciji. 

„Želja nam je da u ovoj kriznoj situaciji ljudi znaju da nisu sami i da ćemo im putem Skajpa nastojati pružiti maksimalnu psihološku podršku sa ciljem očuvanja njihovog mentalnog zdravlja i savladavanja osjećaja bespomoćnosti.“ – kažu iz Centra za mirovne studije.
Svi zainteresovani građani kojima je potrebna ovakva vrsta podrške mogu slobodno da se jave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i pošalju ID svog Skajp naloga, kako bi blagovremeno bili kontaktirani sa ciljem zakazivanja termina za online seansu.
Iz Centra za mirovne studije napominju da je svim građanima kojima bude pružena psihološka podrška diskrecija apsolutno zagarantovana.
U kriznim situacijama kao što je pandemija virusa Korona, psihološka podrška građanima je od presudnog značaja, kako bi se prevladali osjećaji tjeskobe i straha, te očuvalo mentalno zdravlje.

 

 

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top