Dijana mar 14, 2017 - 438 Views

Open asocijacije – počinje treći nastavak filmske avanture Featured

Kompanija m:tel je u sklopu martovskih online aktivnosti, za sve svoje pratioce na Instagram i Facebook platformama, priredila nastavak popularne online igre „Open asocijacije“. Ljubitelji i poznavaci filmskih sadržaja će imaće priliku da učestvuju u neobičnom nagradnom izazovu, informišu se o pogodnostima Open ponude, ali i da osvoje posebne filmske poklone kompanije m:tel. 

Treći nastavak ove neobične avanture će se sastojati iz posebno kreiranih animacija sastavljenih iz nekoliko različitih prikaza koji zapravo asociraju na neko od poznatih filmskih ostvarenja. Takve animacije će se objavljivati srijedom na Instagram i petkom na Facebook nalogu kompanije m:tel, a prva tri pratioca koji u komentarima ispod objavljenih izazova ponude tačno rješenje ponuđene zagonetke, osvojiće na poklon posebno pripremljeni „Open filmski paket“.

Kako bi svi zainteresovani imali više šansi za dobitak, takmičarima će biti dozvoljeno objavljivanje jednog odgovora po objavljenoj animaciji, a dobitnici će imati isključivo jednu priliku za osvajanje Open filmskih paketa.

Razloga zbog kojih biste se odlučili da postanete Open IPTV korisnik je mnogo. Lista programa koje dobijate u Open paketima je bogatija nego što je ikada bila, a tu su i programi poput HBO-a, koje nećete naći nigdje osim tu.

Svakako, mogućnosti ove platforme poput videoteke, koja vam omogućava da gledate filmove po izboru u svom domu i onda kada vi to želite (Open, Pickbox, AXN, HBO), sjajne Open To Go mogućnosti izbora jednog uređaja preko koga ćete gledati TV program i kada ste daleko od kuće, na bilo kojem mjestu gdje imate m:tel mrežu, pa do mogućnosti pauziranja programa, gledanja programa koji su već prošli i to do 72 sata unazad, kao i korišćenja Facebook-a i YouTube-a na bilo kojem televizoru, odnosno on ne mora biti smart.

Sve programe možete pronaći na TV vodiču koji će vam omogućiti kompletan uvid u raspored emitovanja TV programa za više dana, kao i sadržaj filma ili serije. Putem TV vodiča možete da kreirate podsjetnike za sadržaje koje ne biste željeli propustiti. 

 

 

 

 

m:tel – imate prijatelje!

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top