Dijana apr 03, 2017 - 5112 Views

Predstavljeni Samsung Galaxy S8 i S8+: pametni telefoni bez granica Featured

Rezervacije za korisnike kompanije m:tel od 1. aprila

Kompanija Samsung Electronics je 29. marta 2017. godine u Njujorku predstavila Galaxy S8 i S8+ uređaje koji pomiču granice tradicionalnih pametnih telefona, besprijekornog dizajna i hardware-a koji donosi novi način interakcije korisnika sa pametnim telefonom. 

Korisnici kompanije m:tel, i svi oni koji to žele da postanu, mogu rezervisati neki od ova dva vrhunska modela od 1. aprila 2017. godine putem zvanične m:tel Facebook stranice, a za korisnike m:tel Moj Mix Vip tarife cijena ovog telefona iznosiće 1 KM.

Uvođenjem mnogobrojnih usluga i aplikacija, te uz zapanjujući 'beskrajan' ekran, Galaxy S8 i S8+ donose novi nivo funkcionalnosti i praktičnosti, otvarajući sasvim novu galaksiju mogućnosti. 


Galaxy S8 je dostupan u 5,8-inčnoj verziji, a Galaxy S8+ 6,2-inčnoj verziji. Odlikuje ih takozvani beskrajni ekran i dizajn bez okvira koji ovaj model čine elegantnom, neprekinutom površinom bez tipki ili oštrih uglova. Rezultat je prožimajuće iskustvo gledanja bez ometanja koje čini obavljanje više zadataka u isto vrijeme još praktičnijim. Dodatno, Corning Gorilla Glass 5 s prednje i zadnje strane osigurava izdržljivost i završnu obradu vrhunskog kvaliteta.

Kao što smo navikli od Samsunga, ova dva modela dolaze sa premium kamerom koja će učiniti da vaše fotografije izgledaju kao da su uslikane profesionalnim aparatom. Prednja kamera Galaxy S8 i S8+ od 8MP F1.7 sa Smart autofokusom i 12MP F1.7 Dual Pixel zadnja kamera, stvorene su za najbolje fotografije snimljene pri slabom svjetlu ili zoom-u, s anti-blur tehnologijom i poboljšanom obradom slike.

Objedinjujući snažne performanse i povezivost, Galaxy S8 i S8+ sadrže prvi 10nm čipset u industriji koji omogućava poboljšanu brzinu i efikasnost. Ova dva modela posjeduju ekran na kojem, prilikom gledanja omiljenih video sadržaja, vidite živopisne boje i kontraste, upravo onako kako su ih njihovi autori  zamislili.

Galaxy S8 i S8+ sadrže Samsung Knox sigurnosnu platformu koja zadovoljava svjetske standarde sigurnositi, te poznate karakteristike Galaxy uređaja zbog kojih mnogi korisnici vole upravo ovu Samsungovu seriju uključujući: IP68 otpornost na vodu i prašinu, MicroSD podršku do 256GB, Always-on ekran i sposobnosti brzog i bežičnog punjenja.

Novost je i Bixby inteligentni interfejs koji će korisnicima pomoći da dobiju još više od svog telefona. Uz novu Bixby tipku, korisnici će moći praktično pristupiti Bixby-ju i upravljati uslugama i aplikacijama jednostavnim glasovnim, dodirnim i tekstualnim naredbama. Bixby će se povezivati širom uređaja, aplikacija i usluga kao sveprisutni interfejs, te otvoriti nova iskustva i scenarije koji pojednostavljuju vaš život.   

Podsjećamo, premijerno predstavljanje telefona Galaxy S8 i S8+ na svjetskom tržištu, korisnici kompanije m:tel mogli su pratiti putem bloga kompanije na adresi  HYPERLINK "http://www.blog.mtel.ba" www.blog.mtel.ba

Više info potražite na  HYPERLINK "http://www.mtel.ba" www.mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Tagged under

Related items

Predstavljeni Samsung Galaxy S8 i S8+: pametni telefoni bez granica
"Mislio sam da je čovek u problemu, apr 03, 2017 - 5112 Views
Predstavljeni Samsung Galaxy S8 i S8+: pametni telefoni bez granica
Šta vaš sat govori o vama apr 03, 2017 - 5112 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top