Marketing mar 01, 2021 - 16 Views

KAKO DA SE ZAŠTITIM OD NEGATIVNIH LJUDI: 1 magičan trik pomaže skoro svima Featured

Stresna svakodnevica, obaveze, loš dan na poslu, konflikt sa partnerom - svakog dana nam se može dogoditi neka negativna situacija, ali na nama je izbor - da li ćemo se fokusirati na negativno ili ćemo probuditi svest i unutrašnju moć koja pokazuje da u svakoj situaciji uvidimo lekciju i dobru stranu.Osobe koje zrače negativnom energijom u komunikaciji koriste negativne obrasce.

Njihove glavne teme tokom čitavog razgovora baziraju se na negativnim stvarima poput bolesti, nedostatka novca, ekonomske krize, ogovaranje drugih ljudi, a sve je to upakovano u oblik žaljenja.

U bliskim odnosima ne bi trebalo da postoje tabu teme, ali ako vam neko tokom svakog razgovora ističe samo negativnu stranu života, budite uvereni da se to loše odražava na vašu energiju.

Kako se zaštiti od negativnih ljudi?

Prvi korak je udaljavanje od takve osobe i prestanak kontakta, naročito ako se stalno nakon razgovora sa ovom osobom osećate loše. Ipak, ponekad nije moguće prekinuti kontakt sa negativnom osobom, možda je ona vaš kolega, šef ili bliski rođak.U tom slučaju razmislite o dve opcije:

Prvo, ukoliko je osoba zbog konkretnih problema ovakva i nedavno je postala negativna, onda pokušajte da je posavetujete, pomognete i usmerite na stručnu pomoć koja joj može pomoći da se oseća bolje.

Drugo, ako je osoba oduvek negativna i ne možete sa njom da izbegnete komunikaciju, onda iskoristite magično "ali".  (lovesensa)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top