Dario nov 06, 2020 - 3260 Views

MERIDIAN: NEVJEROVATNIH 200% bonusa! Poklon kao nikad do sad! Featured

Samo u Meridianu specijalni bonus od 200% koji se ne propušta! Ali ipak to nije sve...

Kuća najvećih bonusa, jednostavno dominira. Sport je konačno opet na našim malim tv ekranima, opet je sport živ, iako ne možemo još uvijek na utakmice, bar imamo priliku da se dokažemo u našim foteljama, kao ne samo fanovi, već pravi „doktori za kladžu“...

I upravo zato, sportska kladionica Meridian, kao kuća najvećih bonusa, sad svojim igračima i novoregistrovanim i postojećim ostvaruje snove! Extra bonus 200% je tu...

I šta je sve potrebno, da se „skine“ bonus?

Stvar je vrlo jednostavna, jer sve što treba da uradiš da te kvalifikuje za ovaj bonus, je minimalna uplata od 10 KM na tvoj meridianbet račun, i momentalno dobijaš 100% bonus na računu i plus 100 poklon spinova, na Meridian online kazinu.. Ali, tu nije kraj!

Prilikom drugog depozita dobijaš 60% bonus i dodanih 60 poklon spinova, i šta sad? Pa, ni tu nije kraj, jer već sa trećim depozitom na račun, ponovo idu nagrade i ponovo dobijaš 40% bonus i 40 dodatnih spinova.. Realno, nerealno, ali realno – ISTINA!

Sad nije trenutak za premišljanje, jer odluka je vrlo jednostavna. Registruj se na meridianbet.ba, ukoliko već nisi, i ne propusti priliku da se konačno dokažeš kao pravi „tatamata“. Igra je u tvojim rukama, a Meridian – naravno kuća najvećih bonusa!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top