Dario jul 05, 2020 - 456 Views

Jedna lijepa priča iz okruženja - Fruit Organica Featured

Jedna pričica koja daje energiju, jer ljudi koji su dio ove pričice jednostavno to posjeduju.

Kako smo se upoznali!?

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske je organizovalo jedan koristan sajam pod nazivom „Naše je bolje“ gdje je prisustvovalo preko 90 izlagača.

Jedan od izlagača je bila takođe i Fruit Organica iz Gradiške(Donji Podgraci). Prišao sam do izlagačkog štanda i primijetio pozitivne ljude, koji su predstavljali svoje 100% prirodne proizvode.

Kad kažem 100% to je stvarno tako. Ponudili su me da probam sok od prirodno cijeđene mandarine, što je u suštini bilo nešto što su tek spravili. To je nešto što se riječima ne može opisati. Napitak pun „zdravlja“ ukusan i prirodan 100%.

Ispričali su mi da sve što rade daju sebe 100%, tako da njihovi proizvodi us 200% prirodni. Prirodni ljudi, a prirodni i sokovi!

Pričali smo o mnogo toga, o tome kako proizvode svoje voće jer posjeduju velike plantaže. Iskreno malo mi je bilo krivo što nisam znao za njih i prije. Dotakli smo se i marketinga, dizajna ambalaže i mnogih drugih korisnih stvari. Za kratko vrijeme trajanja sajma naučio sam od njih da definitivno prolazi ona fraza „Trud se isplati!“.

Uskoro je počela naša saradnja, na obostrano zadovoljstvo, takođe i jedno lijepo prijateljstvo.

Proizvode koje proizvode i prodaju, možete naći u mnogim značajnijim Tržnim Centrima, kao što je TROPIC, hotelima, kafićima, restoranima... tako da su nedavno svoje proizvode prepoznali i iz Krajiške kuće, Banja Luka.

Pravi su profesionalci. Pored plantaža vlastitog voća, prerade voća, proizvodnje 100% prirodnih proizvoda, rade otkup voća i uslužno cijeđenje sokova, kao i uslužno pravljenje marmelade.

Ukoliko želite da imate nešto vrhunski kvalitetno preporučujem da kontaktirate divne ljude Mihajla i Gocu Dojčinović, koji će vam sigurno izaći u susret, a bićete prezadovoljni!

Kontaktirajte ih na broj telefona +387 (065) 959 430 ili +387 (065) 650 530 ili na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Web stranica je www.fruit-organica.com ,

a facebook stranica https://www.facebook.com/fruit.organica.juices/

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top