Dijana dec 31, 2016 - 766 Views

ZVIJEZDE BILLBOARD KAMPANJE JÄGERMEISTERA – 4 SARAJKE Featured

Prosinac je tradicionalno mjesec kada želimo razveseliti nama drage ljude, ali i nagraditi i sebe jer smo bili dobri tokom godine, jer smo ispunili zacrtane ciljeve i uz brojne obaveze stigli se i dobro zabavljati. Svemu tome nazdravljamo 31.Prosincai slavimo još jedan važan početak.U toj noći nije najvažnije pitanje 'Gdje si za Novu?', nego 'S kim nazdravljaš Novoj?'.Jägermeister zna da dobrog provoda nema bez prave ekipe, stoga je najkreativniju odlučio nagraditi.

U okviru kampanje Are you inkoja traje tokom 12.-og mjeseca, svi fanovi branda imali su priliku postati zvijezde kampanje, te svojoj ekipi osiguratifantastični novogodišnji party paket.Sve što su trebali uraditi jeste poslati fotografiju ekipe uz kreativni opis i/ili hashtag, na Jägermeister facebook stranicu. Tim zadužen za Facebook stranicu Jägermeistera fotografije je uklopio u vizual Are you in kampanje (sve fotografije na linku: http://jgr.ms/bihayi2017), te je ekipu, čija fotografija je imala najviše reakcija, nagradio novogodišnjim Jäger party paketom.

‘Paket sadrži tap mašinu, poseban Jägermeisterov uređaj za rashlađivanje na temperaturu od -18⁰C, kako bi Jägermeister bio adekvatno ohlađen, dovoljno omiljenog pićaza najkreativnije zdravice i najljepše trenutkekoji će ispisati nove uspomene, te ostale rekvizite kako bi party bio nezaboravan. Međutim, to nije sve. Odlučili smo pobjedničku ekipu dodatno iznenaditi. Njihovu fotografiju stavili smo na LEDdisplay u centru Sarajeva kako bi se zaista osjećali kao prave zvijezde, barem na jedan dan.’- poručili su iz zastupništva Jägermeister-a u BiH.

Kroz15 dana napete nagradne igre, dvije ekipe su se gotovo od prvog dana borile za prvo mjesto.Ipak, pobjedu u photo finishu odnijele su cure iz Sarajeva.

‘Mnogo smo sretne i zahvalne svim prijateljima koji su nas podržali. Sve vrijeme je bilo neizvjesno, pogotovo posljednjih par dana. Nagradu ćemo bratski popiti s dobrovoljcima na najjačem partiju.’- izjavila je Jasna Selak, članica pobjedničke ekipe.

Proslava Nove godine nezamisliva je bez zdravice s ekipom kojom će se ispratiti stara i zaželjeti sve najbolje u nadolazećoj godini, a obzirom na najave niskih temperatura nećemo imati problema s hlađenjem Jägermeistera na idealnu temperaturu za konzumiranje, kako bi se novogodišnjanoć pretvorila u party o kojem će se još dugo pričati.

Jägermeister vas poziva na odgovorno konzumiranje alkohola.

Are you in?

 

 

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top