Marketing okt 08, 2018 - 285 Views

IZABRANA MISS BIH 2018 Featured

Noć mladosti i ljepote: Upoznajte Anđelu Paleksić Miss BiH 2018.

Anđela Paleksić je najljepša djevojka Bosne i Hercegovine, odlučeno je na izboru za Miss BiH koji je održan sinoć u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli.
Anđela je studentica druge godine na odsjeku za srpski jezik i književnost. Bavi se volonterskim radom više od 3 godine. Od slobodnih aktivnosti, osim volontiranja i rada sa mladima ide i na kurs ikonopisanja i kurs animiranog filma.
U finalnoj večeri u kojoj je učestvovalo 19 djevojaka, birale su se i prva pratilja , a to je Elma Šljivić, druga pratilja je Jelena Škrbić, Miss fotogeničnosti BiH- Isidora Govedarica, Miss Interneta i Miss Televoting BiH je Erna Zekotić, dok je Miss ABC Fashion TV model za 2018.godinu Tamara Drašković. Čast da ponese i titulu Miss Visit Sarajevo, realizovanu pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kantona Sarajevo, pripala je Emini Šabanović.
Djevojke su na finalnoj večeri nosile glamurozne haljine Paradi Couture dizajnerke Ernade Mujić. Finalistice su se predstavile i u odjeći Shooter i Timeout, Anastasija Fashion, dok je oficijelni sponzor obuće Deichmann.
Za ljepotu misica zaslužne su bile vješte ruke djevojaka iz škole šminkanja MASTER CLASS BIH BY CRISTAL BEAUTY AND MAKE UP BAR.
U muzičkom dijelu programa nastupili su profesori iz Srednje muzičke škole "Čestimir Mirko Dušek" iz Tuzle, čijoj obnovi je posvećena ovogodišnja humanitarna akcija izbora Miss BiH pod nazivom “I mi hoćemo svoju školu”.

Pred kraj manifestacije direktorici Srednje muzičke škole u Tuzli Zrinki Andrejaš uručen je ček u iznosu od 2.000 KM za obnovu škole Srednje muzičke škole. Ček je donirala Agencija za zaštitu ljudi i imovine Gama.
Izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2018. vodili su Ljiljana Krulj i Zlatan Jovanović.
Nova Miss BiH Anđela Paleksić uskoro kreće u velike pripreme za svjetski izbor koji će se održati u dalekoj Kini 8.decembra.

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top