Dario nov 19, 2020 - 416 Views

Ovo obavezno morate da vidite ukoliko želite da se „ukočite“ od smijeha! Featured

Inovativnost u sportskoj kladionici Meridian pomjera granice! Od ovog videa se „plače“!

U saradnji sa crnogorskom komediografskom grupom, sportska kladionica Meridian, ponovo je uspjela da pomjeri sve granice mogućeg. Od ovog videa se doslovno plače od smijeha!

Crnogorci ,,The books of knjige“ u novom reklamnom spotu sportske kladionice Meridian, rade sve moguće samo da se spasi dobitni tiket. Dobitni tiket od 2.500 eura, zamalo je udavio čovjeka. Da nije imao bambus cjevčicu, tu bi mu bio kraj. Ili voda, ili krokodil! Da dobro ste pročitali. Pa, da li je realno da su uspijeli da istreniraju krokodila da bude lovac na dobitne tikete? Da pogledaš spektakularnu reklamu koja doslovno dovodi smijeh do suza, klikni na OVAJ LINK!

Sve je moguće, jer „skidaju“ se nevjerovatni bonusi koji idu do čak 1.001%, kakve ima samo sportska kladionica Meridian. Ukoliko i ti želiš da se igraš bez straha za dobitak, a ne znaš način kako, meridianbet.ba je mjesto za tebe.

Naravno, da sportska kladionica Meridian, ima još nešto posebno! Želiš li da znaš kako da igraš bez straha za dobitak i BEZ RIZIKA?

Sve što treba da uradiš, da „skineš“ 20 KM BONUS, za igru BEZ RIZIKA jeste da klikneš OVDJE!

Meridian – oduvijek kuća najvećih bonusa!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top