Dario jun 15, 2021 - 539 Views

EURO 2020: Meridian BetBuilder danas donosi NAJPROFITABILNIJE KVOTE NA PLANETI! Featured

Samo u Meridianu – Svjetski hit: BetBuilder! Na jednom paru sve kombinacije koje želite!

Da li ste jedan od onih osoba koji jednostavno kad vidi postave ekipa, zna tačno od prvog do zadnjeg minuta, kako će se tekma odvijati? Da li ste ikad imali priliku da to naplatite? Niste!

Zato sad imate priliku isključivo u Meridianu, jer samo Meridian u BiH ima najveći svjetski hit – BetBuilder. O čemu se radi?

Zamislite sad da večeras za EURO dobijate najlogičniju i najprofitabilniju kvotu! Večeras ako odigrate Mađarska – Portugal, tako da Portugal pobjeđuje u oba poluvremena, a CR7 daje gol – KVOTA JE 4.63!

Francuska – Njemačka je „finale prije finala“, a pobjeda Francuza i da K. Mbappe daje gol plaća se kvotom od – 5.30!

Stvar je jednostavnija nego što uopšte zvuči. Na web sajtu meridiabet.ba, sad imate mogućnost da uz BetBuilder, na jednoj tekmi, na jednom paru kombinujete sve ono što želite da igrate.

Sad zamislite onaj pravi osjećaj, kad sjednete u fotelju, upalite TV, počinje vaša tekma i od prve minute stvar se odvija tako da vaša „nabildana“ kvota jednostavno dolazi sama od sebe.

Želite li sebi i drugima dokazati da niste samo fudbalski fan, već istinski stručnjak za fudbal?

Iskoristite priliku i registrujte se na meridianbet.ba, jer apsolutno BESPLATNO 10 KM je na vašem računu čim se registrujete. A, da poluvrijeme nikad ne bude dosadno, čeka vas i 300 BESPLATNIH SPINOVA!

A, zašto je BetBuilder uzdrmao cjeli BALKAN, možemo samo reći da je jedna SVADBA u pitanju. Obavezno, bez odlaganja, na NA OVOM LINKU pogledaj o čemu se zapravo radi!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top